Беба Ердоган из Прешева не постоји

"То ништа није тачно. Проверено је и у дому здравља и осталим болницама, као и код лекара и медицинских сестара. Таква беба дефинитивно није рођена у Прешеву", рекао је добро обавештени извор.

Србија 17.08.2016 | 08:55
Беба Ердоган из Прешева не постоји
Вест да је Прешево је добило свог Ердогана када је на свет дошла беба тешка чак 7,8 килограма одјекнула је друштвеним мрежама попут муње, али се испоставило да је у питању било само писање локалног сајта јер у породилишту кажу да информација није тачна.

"То ништа није тачно. Проверено је и у дому здравља и осталим болницама, као и код лекара и медицинских сестара. Таква беба дефинитивно није рођена у Прешеву. Тај портал су направили бивши борци УЧБМ који живе у Швајцарској.

Врло су склони да измишљају приче које не постоје. Они вести слажу у Швајцарској. Знали су да ће се вест добро читати и преносити јер је случај заиста невероватан, још је беба наводно тешка осам килограма, а још се зове као један од најмоћнијих политичара света", испричао је добро обавештени извор за Ало, који је добро упознат с дешавањима у Прешеву.

Извор: Телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар