Beba Erdogan iz Preševa ne postoji

"To ništa nije tačno. Provereno je i u domu zdravlja i ostalim bolnicama, kao i kod lekara i medicinskih sestara. Takva beba definitivno nije rođena u Preševu", rekao je dobro obavešteni izvor.

Srbija 17.08.2016 | 08:55
Beba Erdogan iz Preševa ne postoji
Vest da je Preševo je dobilo svog Erdogana kada je na svet došla beba teška čak 7,8 kilograma odjeknula je društvenim mrežama poput munje, ali se ispostavilo da je u pitanju bilo samo pisanje lokalnog sajta jer u porodilištu kažu da informacija nije tačna.

"To ništa nije tačno. Provereno je i u domu zdravlja i ostalim bolnicama, kao i kod lekara i medicinskih sestara. Takva beba definitivno nije rođena u Preševu. Taj portal su napravili bivši borci UČBM koji žive u Švajcarskoj.

Vrlo su skloni da izmišljaju priče koje ne postoje. Oni vesti slažu u Švajcarskoj. Znali su da će se vest dobro čitati i prenositi jer je slučaj zaista neverovatan, još je beba navodno teška osam kilograma, a još se zove kao jedan od najmoćnijih političara sveta", ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo, koji je dobro upoznat s dešavanjima u Preševu.

Izvor: Telegraf

Komentari / 0

Ostavite komentar