Монтецемоло: Шумахер је боље!

Бивши шеф Ферарија потврђује да лечење Михаела Шумахера даје позитивне резултате.

Остали спортови 20.08.2016 | 21:45
Монтецемоло: Шумахер је боље!
Коначно стижу добре вести из дома Шумахерових. Некадашњи председник Ферарија Лука ди Монтецемоло обрадовао је јавност вешћу да седмоструки светски шампион Михаел Шумахер реагује на лечење, и да терапија коначно доноси прве опипљиве резултате. Последње информације долазе као олакшање, пошто је породица Шумахер последњих месеци увела неку врсту ембарга на изношење било каквих вести о здравственој, и свакој другој личној информацији о славном аутомобилисти.

„Драго ми је што знам да Михаел реагује на лечење. Знам колико је јак. Сада сам сигуран сам да је то због његове одлучности, која ће бити кључна. Извући ће се из веома тешке ситуације“, рекао је Монтецемоло који је био на челу Ферарија од 2000. до 2004. године, баш у времену када је Михаел Шумахер низао антологијске резултате за Скудерију.

Добро је рећи да су вести о стању Михаела Шумахера након повреде на скијању у Алпима пред крај децембра 2013. године у последњих два месеца ишле у распону од лоше ка горој. Наиме, причало се о некој врсти биолошког вегетирања славног аса, о тешкој борби лекара са непредвидљивим током болести, али и о материјалном посустајању породице. Чеп на цурење овако негативних вести ставила је Сабрина Кем, портпаролка Шумахерових,изневши јасну информацију у којој је речено да породица на неодређено време неће бити спремна на сарадњу с новинарима.

Како било, Монтецемоло је човек од угледа, а његова реч свакако да није у медијски етар пристигла на таласу дезинформација.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар