Montecemolo: Šumaher je bolje!

Bivši šef Ferarija potvrđuje da lečenje Mihaela Šumahera daje pozitivne rezultate.

Ostali sportovi 20.08.2016 | 21:45
Montecemolo: Šumaher je bolje!
Konačno stižu dobre vesti iz doma Šumaherovih. Nekadašnji predsednik Ferarija Luka di Montecemolo obradovao je javnost vešću da sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher reaguje na lečenje, i da terapija konačno donosi prve opipljive rezultate. Poslednje informacije dolaze kao olakšanje, pošto je porodica Šumaher poslednjih meseci uvela neku vrstu embarga na iznošenje bilo kakvih vesti o zdravstvenoj, i svakoj drugoj ličnoj informaciji o slavnom automobilisti.

„Drago mi je što znam da Mihael reaguje na lečenje. Znam koliko je jak. Sada sam siguran sam da je to zbog njegove odlučnosti, koja će biti ključna. Izvući će se iz veoma teške situacije“, rekao je Montecemolo koji je bio na čelu Ferarija od 2000. do 2004. godine, baš u vremenu kada je Mihael Šumaher nizao antologijske rezultate za Skuderiju.

Dobro je reći da su vesti o stanju Mihaela Šumahera nakon povrede na skijanju u Alpima pred kraj decembra 2013. godine u poslednjih dva meseca išle u rasponu od loše ka goroj. Naime, pričalo se o nekoj vrsti biološkog vegetiranja slavnog asa, o teškoj borbi lekara sa nepredvidljivim tokom bolesti, ali i o materijalnom posustajanju porodice. Čep na curenje ovako negativnih vesti stavila je Sabrina Kem, portparolka Šumaherovih,iznevši jasnu informaciju u kojoj je rečeno da porodica na neodređeno vreme neće biti spremna na saradnju s novinarima.

Kako bilo, Montecemolo je čovek od ugleda, a njegova reč svakako da nije u medijski etar pristigla na talasu dezinformacija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar