Партизанов пик је Звездино дијете: Стиже Урош Ђурђевић?!

Црно-бели желе младог репрезентативца који би у Хумску дошао као слободан играч!

Фудбал 16.08.2016 | 14:30
Партизанов пик је Звездино дијете: Стиже Урош Ђурђевић?!
Прорадио је Валери Божинов, чека се експлозија Николе Ђурђића, али у Хумској намеравају да ангажују још једног нападача! И то полазника Звездине школе који је претходну годину провео у италијанском Палерму. Према писању Спортског журнала, млади репрезентативац Србије Урош Ђурђевић је велика жеља управе и стручног штаба српског вицешампиона.

Он би у Партизан стигао као слободан играч, јер је почетком лета раскинуо уговор са Палермом и од тада је у потрази за новим клубом. Био је у преговорима са Црвеном звездом, али су ти разговори запели на теми „висина плате“.

Занимљиво је да је Урош Ђурђевић вишегодишња жеља управе Партизана. Парни ваљак је 2014. године баш загризао за одличног нападача, али се Ђурђевић одлучио да каријеру настави у Витесеу. О његовим реализаторским способностима високо мишљење има тренер Парног ваљка Марко Николић који га је тренирао на Бањици.

Касније га је пут одвео у Палермо, али у Италији због повреде није могао да покаже шта зна. Преговори Уроша Ђурђевића и Партизана су већ почели, а камен спотицања тренутно опет представља висина годишњих примања младог нападача. Ништа мања препрека нису ни позиви иностраних клубова који су спремни да понуде онолико колико Ђурђевић тражи.

Уколико се овај трансфер ипак реализује, нема сумње да би Ђурђевић представљао можда и највеће појачање Партизана овог лета, имајући у виду његове године и таленат који је показао.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар