Partizanov pik je Zvezdino dijete: Stiže Uroš Đurđević?!

Crno-beli žele mladog reprezentativca koji bi u Humsku došao kao slobodan igrač!

Fudbal 16.08.2016 | 14:30
Partizanov pik je Zvezdino dijete: Stiže Uroš Đurđević?!
Proradio je Valeri Božinov, čeka se eksplozija Nikole Đurđića, ali u Humskoj nameravaju da angažuju još jednog napadača! I to polaznika Zvezdine škole koji je prethodnu godinu proveo u italijanskom Palermu. Prema pisanju Sportskog žurnala, mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević je velika želja uprave i stručnog štaba srpskog vicešampiona.

On bi u Partizan stigao kao slobodan igrač, jer je početkom leta raskinuo ugovor sa Palermom i od tada je u potrazi za novim klubom. Bio je u pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali su ti razgovori zapeli na temi „visina plate“.

Zanimljivo je da je Uroš Đurđević višegodišnja želja uprave Partizana. Parni valjak je 2014. godine baš zagrizao za odličnog napadača, ali se Đurđević odlučio da karijeru nastavi u Viteseu. O njegovim realizatorskim sposobnostima visoko mišljenje ima trener Parnog valjka Marko Nikolić koji ga je trenirao na Banjici.

Kasnije ga je put odveo u Palermo, ali u Italiji zbog povrede nije mogao da pokaže šta zna. Pregovori Uroša Đurđevića i Partizana su već počeli, a kamen spoticanja trenutno opet predstavlja visina godišnjih primanja mladog napadača. Ništa manja prepreka nisu ni pozivi inostranih klubova koji su spremni da ponude onoliko koliko Đurđević traži.

Ukoliko se ovaj transfer ipak realizuje, nema sumnje da bi Đurđević predstavljao možda i najveće pojačanje Partizana ovog leta, imajući u vidu njegove godine i talenat koji je pokazao.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar