Видео: Бољи од Месија, а игра за Вест Хем!

Џејмс Колинс од девет голова у каријери у Премијер лиги, чак четири дао Челсију!

Фудбал 16.08.2016 | 13:30
Видео: Бољи од Месија, а игра за Вест Хем!
Фудбалери Вест Хема нису победили Челси на старту Премијер лиге, али ће играч ЧекићараЏејмс Колинс имати барем један разлог да буде задовољан, пошто је дао гол (2:1). Али, то и није велико изненађење, пошто је од укупно девет голова у Премијер лиги у каријеру, рачунајући и вечерашњи, чак четири пута тресао мрежу лондонских Плаваца.

Да ствар буде занимљивија, ради се о играчу који игра на позицији централног дефанзивца, а вечерас је још једном показао колико добро уме да се снађе у противничком казненом простору, поготово ако он припада Челсију.

А још један податак даје додатну тежину овој причи – Колинс је по овом параметру бољи играч и од аса Барселоне Лионела Месија. Аргентинац у досадашњој каријери није успео да затресе мрежу Челсија, а играо је против лондонског клуба чак осам пута, све у Лиги шампиона. Наравно, није за поређење, мада делује симпатично и навијачи Вест Хема су одмах кренули са оваквим констатацијама на друштвеним мрежама.

За разлику од њега, Колинс је први гол Челсију дао још 9. априла 2006. године у поразу од 4:1. Следећи погодак Плавцима био је 17. октобра 2009, додуше тада у дресу Астон Виле, а потом је 31. марта 2012. године опет као играч тима из Бирмингема затресао мрежу.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар