Video: Bolji od Mesija, a igra za Vest Hem!

Džejms Kolins od devet golova u karijeri u Premijer ligi, čak četiri dao Čelsiju!

Fudbal 16.08.2016 | 13:30
Video: Bolji od Mesija, a igra za Vest Hem!
Fudbaleri Vest Hema nisu pobedili Čelsi na startu Premijer lige, ali će igrač ČekićaraDžejms Kolins imati barem jedan razlog da bude zadovoljan, pošto je dao gol (2:1). Ali, to i nije veliko iznenađenje, pošto je od ukupno devet golova u Premijer ligi u karijeru, računajući i večerašnji, čak četiri puta tresao mrežu londonskih Plavaca.

Da stvar bude zanimljivija, radi se o igraču koji igra na poziciji centralnog defanzivca, a večeras je još jednom pokazao koliko dobro ume da se snađe u protivničkom kaznenom prostoru, pogotovo ako on pripada Čelsiju.

A još jedan podatak daje dodatnu težinu ovoj priči – Kolins je po ovom parametru bolji igrač i od asa Barselone Lionela Mesija. Argentinac u dosadašnjoj karijeri nije uspeo da zatrese mrežu Čelsija, a igrao je protiv londonskog kluba čak osam puta, sve u Ligi šampiona. Naravno, nije za poređenje, mada deluje simpatično i navijači Vest Hema su odmah krenuli sa ovakvim konstatacijama na društvenim mrežama.

Za razliku od njega, Kolins je prvi gol Čelsiju dao još 9. aprila 2006. godine u porazu od 4:1. Sledeći pogodak Plavcima bio je 17. oktobra 2009, doduše tada u dresu Aston Vile, a potom je 31. marta 2012. godine opet kao igrač tima iz Birmingema zatresao mrežu.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar