Џеки је била гола и понижена због освете

Љубомора и злоба.

Свијет 15.08.2016 | 22:47
Џеки је била гола и понижена због освете
Када су се 1972. године појавиле фотографије на којима је Џеки Кенеди гола, цео свет је занемео. Некадашња прва дама тада је добила надимак „жбунић од милион долара“.

Џеки је била јавно понижена, а за то је заправо био заслужан њен тадашњи муж Аристотел Оназис. Он, и како наводе страни медији, његова тадашња љубавница, Марија Калас.

Када је Џон Кенеди убијен, тајкун Аристотел се дословно окомио на њу. Тада је кренуо у лов на ову лепотицу, пише у књизи “Тхе Гоод Сон: ЈФК Јр. анд тхе Мотхер Хе Ловед“ аутора Кристофера Андерсона.

Само неколико дана након Кенедијеве сахране Аристотел је повео своју ћерку Кристину и посетио Џеки.

“Остављао је утисак правог доброг духа. Доносио јој је поклоне и неуморно се удварао. Далеко од тога да је био привлачан или пријатан, али није се Џеки удала за њега само због новца. Био је страшно живахан и увек расположен за сваку акцију. У њему је просто треперила животна сила”, изјавила је за књигу Ајлин Мил, пријатељица Џеки Кенеди.

Убрзо се Џеки удала за Оназиса. Судбоносно “да” изговорила је 1968., а брак је трајао четири године.

У исто време, тајкун је био у вези са оперском певачицом Маријом Калас и то није крио. Чак се и хвалио тиме и истицао је како је невероватно богат, те да му се може. У књизи се такође наводи да је Аристотел заједно са Маријом Калас Џеки подругљиво звао “лажном леди”, а у лице је умео да јој каже да је само обична удовица.

Џеки је у то време често слала писма свом пријатељу Розвелу. Једно писмо стигло је у руке Аристотела. Прочитао је како она мисли за њега да је одвратни, прљави старац… То му није сметало, већ чињеница да је Џеки можда имала аферу са Розвелом док је он пар дана пре тога потрошио око 500.000 долара на 200 пари њених ципела.

Тада је почела освета!

Он лично је дао тачно време и локацију острва Скорпиос на којем ће се Џеки шетати гола. Када су се појавиле њене слике у јавности, Џеки је звала Аристотела и плакала и молила га да зове све медије и адвокате да реше ситуацију.

Он је отишао код адвоката, али не да би решио ситуацију, него да би се развео. Из тог брака Џеки је изашла са четири милиона долара, а њему су остале милијарде.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар