Новак у животу није плакао као у Рију!

Међу највернијим навијачима олимпијских тимова Србије у Рио де Жанеиру је и Горан Ђоковић, стриц најбољег тенисера на свету.

Тенис 18.08.2016 | 10:15
Новак у животу није плакао као у Рију!
Од почетка је уз наше, дошао је да пружи подршку и свом братанцу, и у разговору за „Блиц“ открива да Новака никад до изненађујуће ране елиминације са Олимпијских игара није видео у сузама.

- Никад, али никад нисам имао прилику да видим таквог Новака. О тим сузама је сам довољно причао баш вама из „Блица“ и није на мени да додатно говорим о томе, али заиста га тако потресеног никад нисам видео. Могу само да вам искрено признам да су ме заболеле те његове сузе, као и многе његове навијаче. Показао је с колико емоција игра за Србију и ту немам шта да додам. Најважније је да се сада фино припреми за УС Опен - рекао је за наш лист Горан Ђоковић.

Наш саговорник се осврнуо и на резултате Србије у колективним спортовима.

- Јесам допутовао у Рио да подржим Новака, али сам често на трибинама када играју наше кошаркашице, одбојкашице, наши кошаркаши, ватерполисти. Најјачи утисак су на мене оставили изабраници селектора Александра Ђорђевића, била је страшна та утакмица са Американцима. Коначно је кренуло и ватерполистима. Наше даме су сјајне. Генерално, Србија се диже у свим спортовима. Потребно је само стрпљење и све ће доћи на право место. Верујем у све наше спортисте, у све те сјајне људе, да ће нас на крају обрадовати медаљама - искрено ће Горан Ђоковић.

Ноле се вратио у Монте Карло

Новак Ђоковић није желео да остаје у Америци пошто је отказао учешће на турниру у Синсинатију због повреде руке, већ је одлучио да се врати у Монте Карло да би провео време са породицом и посветио се опоравку пред наставак изазова на Туру.

Слободно време Новак проводи са супругом Јеленом и сином Стефаном. Ђоковићи су у априлу отворили ресторан „Еквита“ у Монте Карлу, па су Ноле и Јелена одлучили да слободан дан проведу баш у њему.

Иначе, следећи турнир на којем ће најбољи тенисер света учествовати је УС Опен, на којем брани титулу. Последњи гренд слем у сезони почиње 29. августа и траје до 11. септембра. Новак се нада да ће у Њујорку бити сто одсто здрав и да ће успети да освоји трећи гренд слем у години.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар