Семберац и свјетски првак ОДЕ из Партизана!

Партизан дао зелено светло златном Орлићу за трансфер у Турску! Добиће проценте... Светски шампион с репрезентацијом Србије на Новом Зеланду није у плановима стручног штаба и решио је да каријеру настави у Кајзерију.

Фудбал 18.08.2016 | 07:30
Семберац и свјетски првак ОДЕ из Партизана!
Отишли су Пантић, Живковић, Радоњић, Лукић, а сада је дошло време и да златни Орилић из генерације ’96 напусти Партизан. Генерација на којој је Партизан планирао да заради око 20.000.000 евра неће клубу донети ни делић оног шта су очекивали у Хумској. Последњи у низу талентованих момака из генерације ’96 који напушта Партизан је Миладин Стевановић. Остао је још само Мирослав Богосавац…

Стевановић је отпутовао у Турску на преговоре са тамошњим прволигашем Кајзеријем. Момак који може да игра на позицијама штопера и десног бека није био у плановима стручног штаба, желео је већу минутажу и одлучио се да напусти Хумску.

То је потврђено МОЗЗАРТ Спорту и у Партизану. Спортски директор Ивица Илиев је признао да се Стевановић налази у Турској где преговара о преласку у Кајзери.

“Стевановић је добио дозволу од тренера да оде и да преговара са једним клубом, јер није у плановима тренера. Услов за трансфер је и да Партизан финансијски прође добро у целој причи. Он је отишао јуче, има папир који обавезује његов будући клуб да Партизану уступи озбиљне проценте од наредне продаје”, рекао је Илиев за МОЗЗАРТ Спорт.

Стевановић је пре две године прекомандован у првим Партизана, али је за то време одиграо само 14 утакмица у свим такмичењима. Када је постало јасно да га ни нови тренер Николић не види у првој постави, члан златне генерације са Новог Зеланда се одлучио да напусти Хумску.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар