Semberac i svjetski prvak ODE iz Partizana!

Partizan dao zeleno svetlo zlatnom Orliću za transfer u Tursku! Dobiće procente... Svetski šampion s reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu nije u planovima stručnog štaba i rešio je da karijeru nastavi u Kajzeriju.

Fudbal 18.08.2016 | 07:30
Semberac i svjetski prvak ODE iz Partizana!
Otišli su Pantić, Živković, Radonjić, Lukić, a sada je došlo vreme i da zlatni Orilić iz generacije ’96 napusti Partizan. Generacija na kojoj je Partizan planirao da zaradi oko 20.000.000 evra neće klubu doneti ni delić onog šta su očekivali u Humskoj. Poslednji u nizu talentovanih momaka iz generacije ’96 koji napušta Partizan je Miladin Stevanović. Ostao je još samo Miroslav Bogosavac…

Stevanović je otputovao u Tursku na pregovore sa tamošnjim prvoligašem Kajzerijem. Momak koji može da igra na pozicijama štopera i desnog beka nije bio u planovima stručnog štaba, želeo je veću minutažu i odlučio se da napusti Humsku.

To je potvrđeno MOZZART Sportu i u Partizanu. Sportski direktor Ivica Iliev je priznao da se Stevanović nalazi u Turskoj gde pregovara o prelasku u Kajzeri.

“Stevanović je dobio dozvolu od trenera da ode i da pregovara sa jednim klubom, jer nije u planovima trenera. Uslov za transfer je i da Partizan finansijski prođe dobro u celoj priči. On je otišao juče, ima papir koji obavezuje njegov budući klub da Partizanu ustupi ozbiljne procente od naredne prodaje”, rekao je Iliev za MOZZART Sport.

Stevanović je pre dve godine prekomandovan u prvim Partizana, ali je za to vreme odigrao samo 14 utakmica u svim takmičenjima. Kada je postalo jasno da ga ni novi trener Nikolić ne vidi u prvoj postavi, član zlatne generacije sa Novog Zelanda se odlučio da napusti Humsku.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar