Видео: Капитен Партизана и капитен Звезде мисле исто...!

Саша Илић и Лука Митровић дају пуну подршку фудбалској репрезентацији Србије пред старт квалификација за Светско првенство.

Фудбал 22.08.2016 | 12:00
Видео: Капитен Партизана и капитен Звезде мисле исто...!
Капитени наша два најпопуларнија клуба у два најпопуларнија спорта свесни су значаја подршке нације у намери да се Орлови пласирају на Мундијал.

“Велики сам љубитељ фудбала. Редовно гледам утакмице енглеске Премијер лиге где са посебном пажњом пратим игре наших репрезентативаца којима желим много успеха у предстојећим квалификацијама“, почиње причу Митровић и додаје:

“Волео бих да наши фудбалери имају велику подршку јер им је то у овом тренутку преко потребно. У правој атмосфери и уз позитивну енергију са трибина мислим да могу да остваре резултат који сви желимо“.

Саша Илић сличног је мишљења:

“Пласман на Светско првенство велики је циљ и сан Србије. Познајем многе од тих момака који сада носе дрес са државним грбом и добро знам колико им је стало да се пласирају у Русију. Желим им сву срећу на том путу“, кратко је застао Илић и потом наставио:

“Јако је важно да имамо веру, јединство на терену али и на трибинама јер ће нам та синергија донети додатну снагу и тако жељени пласман на Мундијал“, закључио је Илић.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар