Video: Kapiten Partizana i kapiten Zvezde misle isto...!

Saša Ilić i Luka Mitrović daju punu podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Fudbal 22.08.2016 | 12:00
Video: Kapiten Partizana i kapiten Zvezde misle isto...!
Kapiteni naša dva najpopularnija kluba u dva najpopularnija sporta svesni su značaja podrške nacije u nameri da se Orlovi plasiraju na Mundijal.

“Veliki sam ljubitelj fudbala. Redovno gledam utakmice engleske Premijer lige gde sa posebnom pažnjom pratim igre naših reprezentativaca kojima želim mnogo uspeha u predstojećim kvalifikacijama“, počinje priču Mitrović i dodaje:

“Voleo bih da naši fudbaleri imaju veliku podršku jer im je to u ovom trenutku preko potrebno. U pravoj atmosferi i uz pozitivnu energiju sa tribina mislim da mogu da ostvare rezultat koji svi želimo“.

Saša Ilić sličnog je mišljenja:

“Plasman na Svetsko prvenstvo veliki je cilj i san Srbije. Poznajem mnoge od tih momaka koji sada nose dres sa državnim grbom i dobro znam koliko im je stalo da se plasiraju u Rusiju. Želim im svu sreću na tom putu“, kratko je zastao Ilić i potom nastavio:

“Jako je važno da imamo veru, jedinstvo na terenu ali i na tribinama jer će nam ta sinergija doneti dodatnu snagu i tako željeni plasman na Mundijal“, zaključio je Ilić.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar