Палма тужи Хаг за Милошевићево убиство!

После информације да су хашке судије у пресуди бившем председнику Републике Српске Радовану Караџићу ослободиле Милошевића свих оптужби за ратне злочине, Палма је послао отворено писмо јавности које преносимо у целости:

Србија 15.08.2016 | 16:40
Палма тужи Хаг за Милошевићево убиство!
Фото: Тањуг

*Ослобађајућа пресуда Милошевићу тражи одговоре на многа питања. Зашто су уведене санкције Југославији? Зашто је бомбардована СРЈ? Зашто Србија толико чека за улазак у ЕУ и има критеријуме какве ниједна земља досад није имала?

Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг је приликом последње посете Србији рекао да нас је НАТО бомбардовао због Милошевића. Хаг је демантовао шефа НАТО пакта. И зато је НАТО одговоран за бомбардовање, убиства цивила, али и за стање у привреди и економији Србије. И дан-данас Србија се опоравља од агресије злочиначке организације НАТО.

*Србија и Срби никад нису водили освајачке већ одбрамбене ратове. У Хрватској против повратка усташке НДХ, у БиХ против исламског тероризма, а на КиМ против албанског тероризма. Хаг је направљен за Србе и судило се само Србима, а ослобађали се највећи ратни злочинци.

Као што је Анте Готовина, под чијом командом је извршен геноцид и највеће етничко чишћење после Другог светског рата, кад је убијено две и по хиљаде цивила, а протеран цео један народ, односно око 250.000 Срба.

Ослобођен је и Рамуш Харадинај, који је сам у својој књизи описивао како је убијао Србе, а ослобођен је и крвник из БиХ Насер Орић. То никад не смемо да заборавимо.

*Нису Милошевић и Србија извели удружени злочиначки подухват, већ Туђман, Изетбеговић, Харадинај, Тачи и НАТО.


АП Пхото

Хаг, уместо да суди правим злочинцима, шаље нам мртве Србе из притворских јединица под веома сумњивим околностима. Зашто велике силе не поштују Резолуцију 1244 коју су сами саставили, као и Дејтонски споразум?! Сваки дан имамо нападе на Србију из Хрватске у виду проусташког деловања и новог протеривања Срба и ћирилице. А Хрватска је чланица ЕУ!

*Одакле су азиланти? Из земаља где су велике силе инспирисале ратове. То се радило и са Србима и Србијом. Како време пролази, истина и правда излазе на видело, а они су на српској страни.

И зато Милошевићеви адвокати треба да туже Хаг за убиство председника СРЈ и Србије. По хашким правилима, ако је осумњичени за ратни злочин добио ослобађајућу пресуду, нема право да тужи тај суд.

Али овде се ради о убиству Милошевића, који је отишао здрав, а враћен у ковчегу, као и много других Срба који су под сумњивим околностима скончали у хашком казамату.

Драган Марковић Палма

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ре

15.08.2016 14:43

Уопсте га не тужи него каже да би адвокати требали тужити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

15.08.2016 15:22

Свака ти је на мјесту гостију Палма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

15.08.2016 18:54

Све је то истина, али је неогуце убиједити толики Медјународни олос који гледа истину по два правца. Какве су то биле калкулације и разлози да се окоме на србе толико, то нико неце реци. Завјера је направљена код велесила и они су тако одлуцили, али засто, ста су стварни разлози били за злоцин против срба, не постоји тај суд који це реци истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

15.08.2016 22:11

Палма.. Само Срби умирали у Хагу- Тако је - ДЕФИНИТИВНО!!! И они морају одговарати за Слобијево убиство !!!

ОДГОВОРИТЕ