Palma tuži Hag za Miloševićevo ubistvo!

Posle informacije da su haške sudije u presudi bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću oslobodile Miloševića svih optužbi za ratne zločine, Palma je poslao otvoreno pismo javnosti koje prenosimo u celosti:

Srbija 15.08.2016 | 16:40
Palma tuži Hag za Miloševićevo ubistvo!
Foto: Tanjug

*Oslobađajuća presuda Miloševiću traži odgovore na mnoga pitanja. Zašto su uvedene sankcije Jugoslaviji? Zašto je bombardovana SRJ? Zašto Srbija toliko čeka za ulazak u EU i ima kriterijume kakve nijedna zemlja dosad nije imala?

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je prilikom poslednje posete Srbiji rekao da nas je NATO bombardovao zbog Miloševića. Hag je demantovao šefa NATO pakta. I zato je NATO odgovoran za bombardovanje, ubistva civila, ali i za stanje u privredi i ekonomiji Srbije. I dan-danas Srbija se oporavlja od agresije zločinačke organizacije NATO.

*Srbija i Srbi nikad nisu vodili osvajačke već odbrambene ratove. U Hrvatskoj protiv povratka ustaške NDH, u BiH protiv islamskog terorizma, a na KiM protiv albanskog terorizma. Hag je napravljen za Srbe i sudilo se samo Srbima, a oslobađali se najveći ratni zločinci.

Kao što je Ante Gotovina, pod čijom komandom je izvršen genocid i najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata, kad je ubijeno dve i po hiljade civila, a proteran ceo jedan narod, odnosno oko 250.000 Srba.

Oslobođen je i Ramuš Haradinaj, koji je sam u svojoj knjizi opisivao kako je ubijao Srbe, a oslobođen je i krvnik iz BiH Naser Orić. To nikad ne smemo da zaboravimo.

*Nisu Milošević i Srbija izveli udruženi zločinački poduhvat, već Tuđman, Izetbegović, Haradinaj, Tači i NATO.


AP Photo

Hag, umesto da sudi pravim zločincima, šalje nam mrtve Srbe iz pritvorskih jedinica pod veoma sumnjivim okolnostima. Zašto velike sile ne poštuju Rezoluciju 1244 koju su sami sastavili, kao i Dejtonski sporazum?! Svaki dan imamo napade na Srbiju iz Hrvatske u vidu proustaškog delovanja i novog proterivanja Srba i ćirilice. A Hrvatska je članica EU!

*Odakle su azilanti? Iz zemalja gde su velike sile inspirisale ratove. To se radilo i sa Srbima i Srbijom. Kako vreme prolazi, istina i pravda izlaze na videlo, a oni su na srpskoj strani.

I zato Miloševićevi advokati treba da tuže Hag za ubistvo predsednika SRJ i Srbije. Po haškim pravilima, ako je osumnjičeni za ratni zločin dobio oslobađajuću presudu, nema pravo da tuži taj sud.

Ali ovde se radi o ubistvu Miloševića, koji je otišao zdrav, a vraćen u kovčegu, kao i mnogo drugih Srba koji su pod sumnjivim okolnostima skončali u haškom kazamatu.

Dragan Marković Palma

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Re

15.08.2016 14:43

Uopste ga ne tuži nego kaže da bi advokati trebali tužiti.

ODGOVORITE
Name

Marija

15.08.2016 15:22

Svaka ti je na mjestu gostiju Palma.

ODGOVORITE
Name

Brle

15.08.2016 18:54

Sve je to istina, ali je neoguce ubijediti toliki Medjunarodni olos koji gleda istinu po dva pravca. Kakve su to bile kalkulacije i razlozi da se okome na srbe toliko, to niko nece reci. Zavjera je napravljena kod velesila i oni su tako odlucili, ali zasto, sta su stvarni razlozi bili za zlocin protiv srba, ne postoji taj sud koji ce reci istinu.

ODGOVORITE
Name

kiki

15.08.2016 22:11

Palma.. Samo Srbi umirali u Hagu- Tako je - DEFINITIVNO!!! I oni moraju odgovarati za Slobijevo ubistvo !!!

ODGOVORITE