Штопер + шпиц + задњи везни = 150.000.000 евра!

Челсију припада финиш прелазног рока! Контеу ће се коначно испунити жеље!

Фудбал 15.08.2016 | 19:30
Штопер + шпиц + задњи везни = 150.000.000 евра!
Манчестер Јунајтед је практично завршио прелазни рок, Манчестер Сити је близу, Ливерпул такође, од Арсенала се и не очекује много, само Челси од фаворита за титулу у Премијер лиги још није обавио ни половину планираног посла.

Антонио Конте је дошао са планом, имао листу жеља, али клуб засад није урадио много тога да му изађе у сусрет. Дошли су само Миши Батшуаји и Нголо Канте који су више били жеља клупске управе него Контеа. Он је инсистирао на потпуно другим метама попут Најногалана, Морате и Бонућија. Од њих тројице вероватно неће доћи ниједан јер њихови клубови не желе да их продају.

Зато се Конте окренуо играчима са Б листе, а острвски медији тврде да ће га клуб финансијски подржати и да ће Челси обележити финиш прелазног рока. У ту сврху су Плавци спремни да потроше преко 160.000.000 евра на трилинг појачања. Позиције нападача, штопера  и задњег везног су оно на чему Конте инсистира и већ је познат план деловања Плаваца.

Уместо прве жеље Бонућија, Челси се потпуно окренуо довођењу Калидуа Кулибалија. Штопер Наполија је једно време био и на мети Евертона, али Карамеле су се одлучили заВилијамса и Конеа. Челси је спреман да плати невероватних 50.000.000 евра за Сенегалца из Напуља и у финишу прелазног рока се може очекивати коначан споразум.

Друга мисија је довођење нападача. Мората није релаан, али Ромелу Лукаку јесте. Питање је само под којим условима ће Плавци опет купити белгијског нападача којег је Мурињопродао. Спекулише се о невероватној суми од 80.000.000 евра. Евертон не жели да га прода, али тај новац ни они не могу да одбију. Пре само годину дана су га Челсију платили 35.000.000 евра...

На крају прелазни рок би био закључен куповином задњег везног. Како није успео да доведе Најнголана или Вицела, Челси се окренуо поптуно изненађујућем решењу из Бразила. У питању је 19-годишњи везиста Сантоса око којег се врзмала и Барселона. Челси је спремио близу 20.000.000 евра за члана олимпијске репрезентације Бразила. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар