Обрт: Радиша жртва кћеркине освете?

Син и супруга ухапшеног Радише Милетића тврде да он никада није злостављао унуке. Кћерка Драгана испричала три различите приче о неделу оца. Породица оптужује мајку деце.

Србија 15.08.2016 | 07:28
Обрт: Радиша жртва кћеркине освете?
Више јавно тужилаштво у Пожаревцу одредило је притвор до 30 дана Радиши Милетићу (63) из Голупца, због сумње да је сексуално злостављао своје две унуке, старе четири и пет година. Он је осумњичен за кривично дело недозвољене полне радње над малолетним лицем, по пријави своје ћерке Драгане Милошевић (28). Она је пријавила полицији у петак увече, након чега је уследило Радишино хапшење и одређење полицијског задржавања до 48 сати.

Радишин син, Драган Милетић, тврди да његов отац није крив и да се ради о подлој и лажној оптужби његове сестре Драгане. То исто сматрају и Радишина супруга Марија (62) и снаја Даша, с којима он живи у породичној кући, као и двоје синовљеве деце, дечак и девојчица.

"Моја сестра живи неуредним животом, опија се и вара људе, како би се на тај начин домогла новца. Моји родитељи увек су јој помагали, али више не, па верујем да је то мотив да им се сада освети на овако страшан начин", прича Драган Милетић, Драганин брат.

Цела породица убеђена је да је Радиша недужан, јер нити се икад у животу недолично понашао према деци, нити је сада злостављао своје унуке.

"Драгана је мени испричала да је затекла оца на тавану са њеним ћеркама и да је имао спуштене панталоне. Мајци је испричала другу верзију, полицији трећу. Притом је заборавила да је моја ћерка Ања све време била са њеном децом, тако да је лаж да су оне биле са дедом на тавану, где се он попео само да би им донео дечји аутић", прича Драган.

 
БОРИЋЕ СЕ ЗА ДЕЦУ
Као ни њена породица, ни Драганин бивши супруг, Зоран Милошевић, нема речи хвале за њу.
"Она не ради нигде, сели децу са адресе на адресу, мења мушкарце и опија се. До сада сам се трудио да имам коректан однос са њом због деце, али сада ћу да покренем поступак да се ћерке и син доделе мени, јер поред ње нису ни збринути, ни безбедни", каже Зоран. Он сматра да је његов бивши таст Радиша у овом случају недужан и лажно оптужен.


Драганина породица каже да им је она већ много пута до сада правила проблеме и да јој је главни циљ да завади родитеље са братом и снајом, не би ли се ови одселили, а она уселила у њихову породичну кућу.

"Она је завршила само основну школу, не ради нигде, а извор прихода су јој преваре, са чиме је полиција одично упозната. Ово је врхунац њеног наопаког понашања и верујем да ће оптужбе против мог оца бити ускоро одбачене, а да ће она одговарати због лажног пријављивања", каже Драган.

Према речима њене породице, Драгана живи негде у Пожаревцу, са ванбрачним партнером. Она из првог брака има двоје деце која су у Немачкој, а из другог троје, две девојчице и сина старог осам година. Након више покушаја, успели смо да ступимо у телефонски контакт са њом, али она није желела да било шта коментарише.

"Ништа не могу да кажем од ове велике бруке и срамоте. Једино могу да поручим да свом оцу желим све најгоре и да га обавезно кастрирају", рекла је Драгана.

Њена мајка Марија рекла је да је све ћеркине слике побацала и да ће је се јавно одрећи, преко новина, јер не може да јој опрости што је лажно пријавила свог рођеног оца.

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боxон

15.08.2016 11:41

Трагедија је и једна и друга верзија, тј. да је деда напаствовао унуке или да је кћерка пријавила лажно оца за такав гнусан злочин. И ако га ослободе сигурно ће осим трауме добити и велике батине у затвору јер тамо бас пребијају педофиле.

ОДГОВОРИТЕ