Obrt: Radiša žrtva kćerkine osvete?

Sin i supruga uhapšenog Radiše Miletića tvrde da on nikada nije zlostavljao unuke. Kćerka Dragana ispričala tri različite priče o nedelu oca. Porodica optužuje majku dece.

Srbija 15.08.2016 | 07:28
Obrt: Radiša žrtva kćerkine osvete?
Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je pritvor do 30 dana Radiši Miletiću (63) iz Golupca, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke, stare četiri i pet godina. On je osumnjičen za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem, po prijavi svoje ćerke Dragane Milošević (28). Ona je prijavila policiji u petak uveče, nakon čega je usledilo Radišino hapšenje i određenje policijskog zadržavanja do 48 sati.

Radišin sin, Dragan Miletić, tvrdi da njegov otac nije kriv i da se radi o podloj i lažnoj optužbi njegove sestre Dragane. To isto smatraju i Radišina supruga Marija (62) i snaja Daša, s kojima on živi u porodičnoj kući, kao i dvoje sinovljeve dece, dečak i devojčica.

"Moja sestra živi neurednim životom, opija se i vara ljude, kako bi se na taj način domogla novca. Moji roditelji uvek su joj pomagali, ali više ne, pa verujem da je to motiv da im se sada osveti na ovako strašan način", priča Dragan Miletić, Draganin brat.

Cela porodica ubeđena je da je Radiša nedužan, jer niti se ikad u životu nedolično ponašao prema deci, niti je sada zlostavljao svoje unuke.

"Dragana je meni ispričala da je zatekla oca na tavanu sa njenim ćerkama i da je imao spuštene pantalone. Majci je ispričala drugu verziju, policiji treću. Pritom je zaboravila da je moja ćerka Anja sve vreme bila sa njenom decom, tako da je laž da su one bile sa dedom na tavanu, gde se on popeo samo da bi im doneo dečji autić", priča Dragan.

 
BORIĆE SE ZA DECU
Kao ni njena porodica, ni Draganin bivši suprug, Zoran Milošević, nema reči hvale za nju.
"Ona ne radi nigde, seli decu sa adrese na adresu, menja muškarce i opija se. Do sada sam se trudio da imam korektan odnos sa njom zbog dece, ali sada ću da pokrenem postupak da se ćerke i sin dodele meni, jer pored nje nisu ni zbrinuti, ni bezbedni", kaže Zoran. On smatra da je njegov bivši tast Radiša u ovom slučaju nedužan i lažno optužen.


Draganina porodica kaže da im je ona već mnogo puta do sada pravila probleme i da joj je glavni cilj da zavadi roditelje sa bratom i snajom, ne bi li se ovi odselili, a ona uselila u njihovu porodičnu kuću.

"Ona je završila samo osnovnu školu, ne radi nigde, a izvor prihoda su joj prevare, sa čime je policija odično upoznata. Ovo je vrhunac njenog naopakog ponašanja i verujem da će optužbe protiv mog oca biti uskoro odbačene, a da će ona odgovarati zbog lažnog prijavljivanja", kaže Dragan.

Prema rečima njene porodice, Dragana živi negde u Požarevcu, sa vanbračnim partnerom. Ona iz prvog braka ima dvoje dece koja su u Nemačkoj, a iz drugog troje, dve devojčice i sina starog osam godina. Nakon više pokušaja, uspeli smo da stupimo u telefonski kontakt sa njom, ali ona nije želela da bilo šta komentariše.

"Ništa ne mogu da kažem od ove velike bruke i sramote. Jedino mogu da poručim da svom ocu želim sve najgore i da ga obavezno kastriraju", rekla je Dragana.

Njena majka Marija rekla je da je sve ćerkine slike pobacala i da će je se javno odreći, preko novina, jer ne može da joj oprosti što je lažno prijavila svog rođenog oca.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Boxon

15.08.2016 13:41

Tragedija je i jedna i druga verzija, tj. da je deda napastvovao unuke ili da je kćerka prijavila lažno oca za takav gnusan zločin. I ako ga oslobode sigurno će osim traume dobiti i velike batine u zatvoru jer tamo bas prebijaju pedofile.

ODGOVORITE