Максимовић уздрмао Италију! Побегао у Србију?!

Вето за Наполи, расту Челсијеве шансе, можда и Ливерпулове! Српски штопер изазвао земљотрес у торинском клубу!

Фудбал 15.08.2016 | 12:30
Максимовић уздрмао Италију! Побегао у Србију?!
И дефинитивно је пукло на релацији Торино - Никола Максимовић. Српски штопер је решио да узме ствари у своје руке и ризикује тако што је одбио да тренира и игра за клуб са којим има уговор.

Максимовић се није појавио на тренингу уочи куп меча против Верћелија, Михајловић га није уврстио у састав за поменуту утакмицу и јавно га је критиковао због непрофесионалног понашања уз поруку да би српски репрезентативац требало да се извини свима у клубу.

Али од њега ни трага ни гласа... Најновије информације Газете дело Спорт гласе да је Максимовић побегао у Србију како би натерао Ториновог председника Каира да га прода до краја прелазног рока.

Максимовићево незадовољство тиња још од прошлог лета када је каиро одбио да га прода Наполију и када је тражио преко 25.000.000 евра за Србина што Наполитанци нису желели да плате. Овог лета се прича опет актуелизовала, Наполи би могао да изгуби Кулибалија иАлбиола и довођење Максимовића су означили као приоритет до краја прелазног рока. Српски репрезентативац је договорио са Наполијем уговор вредан 2.000.000 евра по сезони, али јеКаиро наставио да затеже у преговорима и није прихватио понуду од 25.000.000 евра. Наполитанци полако губе стрпљење и Максимовић је решио да не проведе још једну сезону у Торину мимо своје воље. Нада се да ће овом врстом штрајка натерти Торино да прихвати понуду.

Али дезертирањем из клуба који га плаћа, Максимовић је само разбеснео председникаКаира. РАИ је вечерас јавио да је Каиро прецртао Максимовића и да не жели да га види, али да му неће так лако отворити врата трансфера. Штавише, урадиће све што је могуће да га не прода Наполију.

У том случају је једини излаз трансфера на Острво. Антонио Конте је заинтересован да доведе Максимовића у Челси пошто није успео са главним метама у прелазном року попут Бонућија или Стонса. Шушка се и да Ливерпул снима ситуацију из позадине и да би у финишу прелазног рока могао да уђе у трку за Србина. Са Торином је завршио...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар