Maksimović uzdrmao Italiju! Pobegao u Srbiju?!

Veto za Napoli, rastu Čelsijeve šanse, možda i Liverpulove! Srpski štoper izazvao zemljotres u torinskom klubu!

Fudbal 15.08.2016 | 12:30
Maksimović uzdrmao Italiju! Pobegao u Srbiju?!
I definitivno je puklo na relaciji Torino - Nikola Maksimović. Srpski štoper je rešio da uzme stvari u svoje ruke i rizikuje tako što je odbio da trenira i igra za klub sa kojim ima ugovor.

Maksimović se nije pojavio na treningu uoči kup meča protiv Verćelija, Mihajlović ga nije uvrstio u sastav za pomenutu utakmicu i javno ga je kritikovao zbog neprofesionalnog ponašanja uz poruku da bi srpski reprezentativac trebalo da se izvini svima u klubu.

Ali od njega ni traga ni glasa... Najnovije informacije Gazete delo Sport glase da je Maksimović pobegao u Srbiju kako bi naterao Torinovog predsednika Kaira da ga proda do kraja prelaznog roka.

Maksimovićevo nezadovoljstvo tinja još od prošlog leta kada je kairo odbio da ga proda Napoliju i kada je tražio preko 25.000.000 evra za Srbina što Napolitanci nisu želeli da plate. Ovog leta se priča opet aktuelizovala, Napoli bi mogao da izgubi Kulibalija iAlbiola i dovođenje Maksimovića su označili kao prioritet do kraja prelaznog roka. Srpski reprezentativac je dogovorio sa Napolijem ugovor vredan 2.000.000 evra po sezoni, ali jeKairo nastavio da zateže u pregovorima i nije prihvatio ponudu od 25.000.000 evra. Napolitanci polako gube strpljenje i Maksimović je rešio da ne provede još jednu sezonu u Torinu mimo svoje volje. Nada se da će ovom vrstom štrajka naterti Torino da prihvati ponudu.

Ali dezertiranjem iz kluba koji ga plaća, Maksimović je samo razbesneo predsednikaKaira. RAI je večeras javio da je Kairo precrtao Maksimovića i da ne želi da ga vidi, ali da mu neće tak lako otvoriti vrata transfera. Štaviše, uradiće sve što je moguće da ga ne proda Napoliju.

U tom slučaju je jedini izlaz transfera na Ostrvo. Antonio Konte je zainteresovan da dovede Maksimovića u Čelsi pošto nije uspeo sa glavnim metama u prelaznom roku poput Bonućija ili Stonsa. Šuška se i da Liverpul snima situaciju iz pozadine i da bi u finišu prelaznog roka mogao da uđe u trku za Srbina. Sa Torinom je završio...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar