''Пуца бомба'' у Манчестеру: Договорили се Сити и Клаудио Браво!

Барселони максимум 25.000.000 евра!

Фудбал 14.08.2016 | 17:00
''Пуца бомба'' у Манчестеру: Договорили се Сити и Клаудио Браво!
Изгледа да се спрема још једна бомба у Манчестеру! Само, овога пута ће је, за разлику од Јунајтеда, активирати - Сити!

Грађани су се примакли на корак реализацији трансфера Кладуија Брава!

Менаџер Пеп Гвардиола и спортски директор богатог клуба Ћики Бегеристајн по свој прилици завршили су још један посао, пошто сви енглески и шпански медији од недеље јутро брује да је чилеански голман пред селидбом на Етихад.

„Све смо се договорили са Ситијем“, цитира угледни Мундо депортиво речи менаџера Клаудија Брава, чиме потврђује намеру 33-годишњег чивара мреже да оде у Премијер лигу.

Гвардиола је цело лето тражио голмана у Барселони. Мада се веровало да је у питању Марк Андре Тер Штеген, откупна клаузула у висини од 80.000.000 евра била је да довољна да се одбију напади са Острва, али кад је Пеп кренуо у атак на искуснијег чувара мреже и челници каталонског гиганта делују попустљивије. Толико да су, уверава Мундо, спремни да откупну клаузулу, посталвјену на 42.000.000 евра, значајно спусте, па би продали Браваза суму између 20.000.000 и 25.000.000 евра. Сва је прилика да је остало само да се Манчестер Сити и Барселона договоре око висине обештећења, па да Енглези добију голмана каквог су тражили.

Уосталом, чињеница да је већ у првом колу оставио Џоа Харта на клупи, а да Вили Кабаљеро, који је бранио против Сандерленда, упркос свим квалитетима, ипак, није тај калибар, наводи на закључак да ће посао са Клаудијом Бравом ускоро бити завршен.

Енглески медији су јутрос, пре информације од интересовању Ситија за Брава, пренели и ону да је Руи Патрисио на радару Манчестера, међутим, португалски репрезентативац се у овом тренутку чини као опција само ако се, неким случајем, трансфер Барселониног првотимца неким чудом изјалови.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар