''Puca bomba'' u Mančesteru: Dogovorili se Siti i Klaudio Bravo!

Barseloni maksimum 25.000.000 evra!

Fudbal 14.08.2016 | 17:00
''Puca bomba'' u Mančesteru: Dogovorili se Siti i Klaudio Bravo!
Izgleda da se sprema još jedna bomba u Mančesteru! Samo, ovoga puta će je, za razliku od Junajteda, aktivirati - Siti!

Građani su se primakli na korak realizaciji transfera Kladuija Brava!

Menadžer Pep Gvardiola i sportski direktor bogatog kluba Ćiki Begeristajn po svoj prilici završili su još jedan posao, pošto svi engleski i španski mediji od nedelje jutro bruje da je čileanski golman pred selidbom na Etihad.

„Sve smo se dogovorili sa Sitijem“, citira ugledni Mundo deportivo reči menadžera Klaudija Brava, čime potvrđuje nameru 33-godišnjeg čivara mreže da ode u Premijer ligu.

Gvardiola je celo leto tražio golmana u Barseloni. Mada se verovalo da je u pitanju Mark Andre Ter Štegen, otkupna klauzula u visini od 80.000.000 evra bila je da dovoljna da se odbiju napadi sa Ostrva, ali kad je Pep krenuo u atak na iskusnijeg čuvara mreže i čelnici katalonskog giganta deluju popustljivije. Toliko da su, uverava Mundo, spremni da otkupnu klauzulu, postalvjenu na 42.000.000 evra, značajno spuste, pa bi prodali Bravaza sumu između 20.000.000 i 25.000.000 evra. Sva je prilika da je ostalo samo da se Mančester Siti i Barselona dogovore oko visine obeštećenja, pa da Englezi dobiju golmana kakvog su tražili.

Uostalom, činjenica da je već u prvom kolu ostavio Džoa Harta na klupi, a da Vili Kabaljero, koji je branio protiv Sanderlenda, uprkos svim kvalitetima, ipak, nije taj kalibar, navodi na zaključak da će posao sa Klaudijom Bravom uskoro biti završen.

Engleski mediji su jutros, pre informacije od interesovanju Sitija za Brava, preneli i onu da je Rui Patrisio na radaru Mančestera, međutim, portugalski reprezentativac se u ovom trenutku čini kao opcija samo ako se, nekim slučajem, transfer Barseloninog prvotimca nekim čudom izjalovi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar