Јокану порасли апетити: Људи, доведите ми још појачања!

Српски стручњак има јасан план за наставак сезоне...

Фудбал 16.08.2016 | 16:00
Јокану порасли апетити: Људи, доведите ми још појачања!
Две утакмице - две победе. Ако су неки помислили да је она победа Фулама против Њукасла била случајност,  Славиша Јокановић  их је у суботу уверио у супротно. Пао је и Престон, а екипа са Крејвен Котиџа је уз Бристол Сити и Хадерсфилд у врху табеле са максималним учинком у прва два кола.

Ипак, сви знамо да сезоне у Чемпионшипу обилују бројним дуелима и густим распоредом, па не треба да чуди што Јокановић од управе тражи још нападача. Алтернатива главном класичном центарфору Мету Смиту је Коли Вудроу који се није прославио прошле сезоне. Није ни Смит био бољи. У досадашњем току првенства постигао је исти број голова колико и за целу претходну сезону - два.

Неки би рекли да Јокановић тражи превише, поготово што је Фулам овог лета довео девет појачања за укупно 12 милиона евра, али тешко да челници лондонске екипе неће макар узети у обзир Србинов предлог.

"Срећа нас је погледала што смо овако почели сезону. Смит вредно ради и сигуран сам да ће нам помоћи у будућности, али неопходно нам је још играча на његовој позицији. Има много утакмица, а ми немамо довољно велики кадар да одговори ономе што нас очекује. Ако желимо да успемо, морамо да доведемо још појачања", поручио је Јокановић.

Осврнуо се и на потенцијалне критичаре.

"Неки ће можда помислити да сам себичан. Не, нисам. Желим да остварим зацртано, да подигнемо ниво игре за степеник више. Нико не спори да смо сјајно почели сезону. Фулам није победио на прве две утакмице у сезони још од 2000. године. Треба да будем задовољан како смо одиграли, али понављам, ово је тек почетак. Дуга је сезона испред нас", упозорава Јокановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар