Пријатељске - видео: Јуве нерешено, Интер добио!

Страшна голчина Дибале, а шта тек рећи за Кандревину магију?! Алегри играо у формацији 4-4-2, Де Бур на дебију са 4-2-3-1.

Фудбал 14.08.2016 | 11:00
Пријатељске - видео: Јуве нерешено, Интер добио!
Италијански клубови улазе у сам финиш припрема пред старт нове сезоне у Серији А! Шампион Јувентус и његов понајвећи ривал Интер - надајмо се да ће Миланезе тај епитет коначно почети да краси и на терену - имали су данас одличне провере против Еспањола, односно Селтика. 

Стара дама је у Модени укрстила копља са Каталонцима и испустила тријумф у другом минуту надокнаде. Еспањол се испрсио пред одличним саставом Јувентуса у коме се по први пут од првог минута нашао и најскупљи фудбалер у историји торинског клуба Гонзало Игуаин. Поред Аргентинца заиграла су још два појачања - Дани Алвеш и Мехди Бенатија. Занимљиво, овај други, играо је на месту левог бека...

Шпанци су дошли до предности од 1:0 у 37. минуту поготком Леа Баптистаа који се веома лако ослободио искусног Барзаљија. На добро додавање Асамое Јуве је прекоМанџукића стигао до изједначења почетком другог полувремена, да би потпуни преокрет уследио у 90. минуту. Пауло Дибала постигао је страшну голчину ударцем са око 25 метара. Деловало је тада да ће Стара дама убележити још једну победу на припремама, али два минута касније поново ужасна реакција одбране црно-белих Ђерар Морено погађа за коначних 2:2. 

Занимљив је податак да је Макс Алегри направио само две измене. Он је на терен од првог минута у формацији 4-4-2 послао следећих 11 играча: Буфон - Дани Алвес, Барзаљи, Кјелини, Бенатија - Пјанић, Лемина, Асамоа, Переира - Манџукић, Игуаин. Шансу су још добили голман Нето и стрелац гола Дибала од 80. минута.  



Коначно и Интер да добије некога. И то на дебију новог тренера Франка де Бура. После тешких пораза од ПСЖ-а (1:3), Бајерна (1:4) и Тотенхема (1:6), у којима су примили чак 13 голова, Неразури су савладали Селтик - 2:0. 

Навијаче успаваног миланског великана посебно може да радује изванредан деби за сада најскупљег овогодишњег појачања Антонија Кандреве. Доскорашњи фудбалер Лација ушао је у игру уместо Банеге у 62. минуту и после само девет минута постигао други гол за Интер. И то какав. После јако лепог паса Икардија крилни нападач боцнуо је лопту преко чувара мреже тима из Глазгова са петнаестак метара за прелеп лоб.

Први гол за Неразуре дело је Едера у првом минуту надокнаде првог полувремена на додавање такође одличног Перишића. 

Де Бурових стартних 11 у формацији 4-2-3-1: Хандановић - Д'Амброзио, Ранокија, Миранда, Нагатомо - Медел, Кондогбија - Едер, Банега, Перишић - Икарди.  Поред Кандреве шансу у другом делу добили су још Јоветић, Фелипе Мело, Бјабијани и Еркин. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар