РУС - видео: Реми по мери Рубина и Спартака, голчина Попова, Родић погодио!

Српски интернационалац постигао је водећи гол за Криља Совјетов!

Фудбал 14.08.2016 | 07:00
РУС - видео: Реми по мери Рубина и Спартака, голчина Попова, Родић погодио!
Фудбалери Рубина из Казања и московског Спартака поделили су бодове у трећем колу руске Премијер лиге - 1:1. Екипа Хавија Грасије и даље не зна за победу у новој сезони, док је Спартак уписао први реми.

И једна и друга екипа мучиле су своје муке пред овај дуел. Максим Лестјен због проблема са папирологијом није могао да наступи против Спартака, док је Олег Кузмин због озбиљне повреде колена и даље ван терена. Са друге стране, Московљани су после испадања из Лиге Европе добили новог тренера Масима Кареру, који је морао да отпише да повређене Јана Ананидзеа и Сергеја Песјакова.

Гости су дошли до вођства у 21. минуту, и то како! Квинси Промес пронашао је Ивелина Попова на десној страни, а овај је распалио по лопти из прве и постигао невероватан гол.



Хави Грасија је морао да мења и то се испоставило као пун погодак. Бразилац Жонатас је у 27. минуту напустио терен, а у игру је ушао Марко Девић. Управо је Србин са украјинским пасошем донео изједначење домаћима на истеку првог полувремена. Спретно је реаговао на центаршут Морица Бауера са десне стране и закуцао лопту у мрежу Реброва.



У мечу који је био на програму од 17 часова Крила Совјетов је ремизирала са Краснодаром - 1:1. Водећи погодак за домаће постигао је српски дефанзивац Милан Родић већ у трећем минуту, а поравнао је Федор Смолов у 52. минуту.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА, 3. КОЛО:

Петак

Зенит – Ростов 3:2 (0:2)
/Ђулијано 50. пенал, Езатолахи 72. аутогол, Ђорђевић 85 - Полоз 8, 14/

Субота

Урал – ЦСКА 0:1 (0:0)
/Миланов 90+4/

Крила Совјетов – Краснодар
/Родић 3 - Смолов 52/

Рубин – Спартак
/Девић 45+1 - Попов 21/

Недеља

14.30 Томск – Уфа
19.00 Анжи – Арсенал Тула
19.30 Терек – Локомотива

Понедељак

16.30  Газовик Оренбург – Амкар

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар