RUS - video: Remi po meri Rubina i Spartaka, golčina Popova, Rodić pogodio!

Srpski internacionalac postigao je vodeći gol za Krilja Sovjetov!

Fudbal 14.08.2016 | 07:00
RUS - video: Remi po meri Rubina i Spartaka, golčina Popova, Rodić pogodio!
Fudbaleri Rubina iz Kazanja i moskovskog Spartaka podelili su bodove u trećem kolu ruske Premijer lige - 1:1. Ekipa Havija Grasije i dalje ne zna za pobedu u novoj sezoni, dok je Spartak upisao prvi remi.

I jedna i druga ekipa mučile su svoje muke pred ovaj duel. Maksim Lestjen zbog problema sa papirologijom nije mogao da nastupi protiv Spartaka, dok je Oleg Kuzmin zbog ozbiljne povrede kolena i dalje van terena. Sa druge strane, Moskovljani su posle ispadanja iz Lige Evrope dobili novog trenera Masima Kareru, koji je morao da otpiše da povređene Jana Ananidzea i Sergeja Pesjakova.

Gosti su došli do vođstva u 21. minutu, i to kako! Kvinsi Promes pronašao je Ivelina Popova na desnoj strani, a ovaj je raspalio po lopti iz prve i postigao neverovatan gol.



Havi Grasija je morao da menja i to se ispostavilo kao pun pogodak. Brazilac Žonatas je u 27. minutu napustio teren, a u igru je ušao Marko Dević. Upravo je Srbin sa ukrajinskim pasošem doneo izjednačenje domaćima na isteku prvog poluvremena. Spretno je reagovao na centaršut Morica Bauera sa desne strane i zakucao loptu u mrežu Rebrova.



U meču koji je bio na programu od 17 časova Krila Sovjetov je remizirala sa Krasnodarom - 1:1. Vodeći pogodak za domaće postigao je srpski defanzivac Milan Rodić već u trećem minutu, a poravnao je Fedor Smolov u 52. minutu.

PREMIJER LIGA, 3. KOLO:

Petak

Zenit – Rostov 3:2 (0:2)
/Đulijano 50. penal, Ezatolahi 72. autogol, Đorđević 85 - Poloz 8, 14/

Subota

Ural – CSKA 0:1 (0:0)
/Milanov 90+4/

Krila Sovjetov – Krasnodar
/Rodić 3 - Smolov 52/

Rubin – Spartak
/Dević 45+1 - Popov 21/

Nedelja

14.30 Tomsk – Ufa
19.00 Anži – Arsenal Tula
19.30 Terek – Lokomotiva

Ponedeljak

16.30  Gazovik Orenburg – Amkar

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar