Заза прихватио - сели се у Волфсбург!

Њему 16.000.000, Јувентусу 25.000.000 евра! Италијански нападач се сели у Бундеслигу!

Фудбал 16.08.2016 | 09:00
Заза прихватио - сели се у Волфсбург!
На крају ипак Волфзбург. Дуго су Вукови инсистирали, дуго се Симоне Заза нећкао, али сарадња је била неминовност.

Волфзбург је Зазу јурио месецима, а Јувентусов првотимац није био баш одушевљен могућношћу да појача табор Вукова и надао се неком атрактивнијем решењу с обзиром да је Торино постао вишак после доласка Игуаина, и са конкуренцијом Манџукића и Дибале.

Волфзбург је понудио 25.000.000 евра и дао Јувентусу ултиматум да одговори до понедељка. Сатара дама је прихватила, а убрзо је капитулирао и Заза. Алегри га није уврстио на списак путника за пријатељски меч са Еспањолом јер се Заза данас упутио ка Волфзбургу где је стигао на упознавање са новим клубом. Боравио је у клупским простријама, погледао тренинг, разговарао са челницима и тренером. Био је задовољан оним што је видео, оним што му је обећано и што се очекује од њега, па је дао позитиван одговор на понуду Вукова.

Јувентус је пристао на обештећење од 25.000.000 евра, Заза је прихватио уговор на четири године вредан 4.000.000 евра по сезони. Волфзбург у прошлости није имао среће са Италијанима, Барзаљи и Закардо се нису показали као добри потези, али се надају да су саЗазом погодили. Италијан је треће најскупље појачање у историји клуба, после Дракслера иШирлеа и требало би да са младим Борхом Мајоралом реши питање ефикасности.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар