''Кува'' у Напуљу! Инсињеов менаџер диже прашину!

Лоренцо вреди као Игуаин! Питам се хоће ли га Наполи испоштовати?! Интер и даље вреба своју шансу из прикрајка...

Фудбал 16.08.2016 | 08:30
''Кува'' у Напуљу! Инсињеов менаџер диже прашину!
Гонзала Игуаина више нема, а као природни наследник једног од најскупље плаћених фудбалера света намеће се - Лоренцо Инсиње?

Тако бар сматра агент лошег момка италијанског фудбала, којег не само да сматра човеком који би требало да заузме Игуаиново место у тиму, већ и финансијски део колача. Због тога Антонио Отајано диже огромну прашину и не дозвољава свом клијенту да потпише продужетак уговора са Наполијем, што до лудила доводи првог човека Аурелија де Лаурентиса. 

"Лоренцо вреди исто колико и Гонзало Игуаин! Преговори са Наполијем иду својим током, а значајан напредак направићемо оног тренутка када се буду утврдили одређени кораци", нема дилему Отајано.

Откако је Игуаин отишао, Отајано је на константној вези са Де Лаурентисом, али у овом тренутку ни на видику нема назнака када би коначни договор две стране могао да падне. 

Додуше, јасно је и због чега. Инсиње на годишњем нивоу инкасира око 1.100.000 евра, Наполи нуди чак 2.500.000, али Инсињеов представник тражи - 4.000.000 евра! Толико је, без бонуса, износила Игуаинова плата у Наполију. 

"Јасно је да нам се Наполијева понуда није свидела. Да јесте, не бисмо сад ни причали на ту тему. Проблем је врло јасан. Сваки тим има играче са најважнијим улогама, икону која репрезентује све оно што је позитивно, али и негативно у клубу. Игуаин је био тај играч док је био у Наполију, а сада је ред на Инсињеа да је преузме. Сада само чекам да видим хоће ли га Наполи испоштовати", без длаке на језику каже Отајано. 

Уколико Де Лаурентис ускоро не направи понуду која ће задовољити Лоренцове амбиције, Наполи би могао да се нађе у ситуацији да остане без италијанског нападача. Јер, из прикрајка константно вреба Интер, који само чека праву прилику да узме Инсињеа под своје, а нови власници би се побринули за плату. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар