''Kuva'' u Napulju! Insinjeov menadžer diže prašinu!

Lorenco vredi kao Iguain! Pitam se hoće li ga Napoli ispoštovati?! Inter i dalje vreba svoju šansu iz prikrajka...

Fudbal 16.08.2016 | 08:30
''Kuva'' u Napulju! Insinjeov menadžer diže prašinu!
Gonzala Iguaina više nema, a kao prirodni naslednik jednog od najskuplje plaćenih fudbalera sveta nameće se - Lorenco Insinje?

Tako bar smatra agent lošeg momka italijanskog fudbala, kojeg ne samo da smatra čovekom koji bi trebalo da zauzme Iguainovo mesto u timu, već i finansijski deo kolača. Zbog toga Antonio Otajano diže ogromnu prašinu i ne dozvoljava svom klijentu da potpiše produžetak ugovora sa Napolijem, što do ludila dovodi prvog čoveka Aurelija de Laurentisa. 

"Lorenco vredi isto koliko i Gonzalo Iguain! Pregovori sa Napolijem idu svojim tokom, a značajan napredak napravićemo onog trenutka kada se budu utvrdili određeni koraci", nema dilemu Otajano.

Otkako je Iguain otišao, Otajano je na konstantnoj vezi sa De Laurentisom, ali u ovom trenutku ni na vidiku nema naznaka kada bi konačni dogovor dve strane mogao da padne. 

Doduše, jasno je i zbog čega. Insinje na godišnjem nivou inkasira oko 1.100.000 evra, Napoli nudi čak 2.500.000, ali Insinjeov predstavnik traži - 4.000.000 evra! Toliko je, bez bonusa, iznosila Iguainova plata u Napoliju. 

"Jasno je da nam se Napolijeva ponuda nije svidela. Da jeste, ne bismo sad ni pričali na tu temu. Problem je vrlo jasan. Svaki tim ima igrače sa najvažnijim ulogama, ikonu koja reprezentuje sve ono što je pozitivno, ali i negativno u klubu. Iguain je bio taj igrač dok je bio u Napoliju, a sada je red na Insinjea da je preuzme. Sada samo čekam da vidim hoće li ga Napoli ispoštovati", bez dlake na jeziku kaže Otajano. 

Ukoliko De Laurentis uskoro ne napravi ponudu koja će zadovoljiti Lorencove ambicije, Napoli bi mogao da se nađe u situaciji da ostane bez italijanskog napadača. Jer, iz prikrajka konstantno vreba Inter, koji samo čeka pravu priliku da uzme Insinjea pod svoje, a novi vlasnici bi se pobrinuli za platu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar