Тотенхему се осладила куповина у Спортингу! Опет купују...!

Стиже португалски џокер од 20.000.000! После Ерика Дајера, стиже још једно велико појачање у вези...

Фудбал 23.08.2016 | 18:00
Тотенхему се осладила куповина у Спортингу! Опет купују...!
Пре месец дана шампион Европе с Португалијом, до краја недеље нови фудбалер Тотенхема?

Такав ток требало би да има каријера Адријена Силве, који је протеклог месеца био један од џокера селектора Фернанда Сантоса, а сада ће потпис са лондонским Певцима стићи као награда за велики труд и рад протеклих година у Спортингу. 

Док је у петак поподне француски Л'Екип први објавио да постоји јако интересовање Тотенхема, португалски О Жого данас тврди да су преговори у поодмаклој фази и да усмени договор две стране постоји. Тачније, да још само поједини детаљи деле Силву од потписа са новим клубом. 

Тим Жоржа Жезуса могао би да заради на трансферу 22-годишњег универзалца у срцу везног реда око 20.000.000 евра. Плус одређене бонусе. Али, то ће све зависити од тога како ће изгледати коначни договор, на папиру. Силва има уговор до јуна 2020. године, што значи да би Спортинг требало добро да заради, а о финансијским детаљима уговора тек ће бити приче. 

Интересантно, Тотенхему би ово могла да буде друга куповина из Спортинга у последње две године. Пун погодак Маурисио Покетино направио је ангажманом Ерика Дајера за само 5.000.000 евра, пошто је данас енглески репрезентативац играч од виталног значаја за лондонски тим. А Адријен Силва би могао да буде следећи велики посао, али уз одређене корекције у везном реду, због велике гужве. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар