Totenhemu se osladila kupovina u Sportingu! Opet kupuju...!

Stiže portugalski džoker od 20.000.000! Posle Erika Dajera, stiže još jedno veliko pojačanje u vezi...

Fudbal 23.08.2016 | 18:00
Totenhemu se osladila kupovina u Sportingu! Opet kupuju...!
Pre mesec dana šampion Evrope s Portugalijom, do kraja nedelje novi fudbaler Totenhema?

Takav tok trebalo bi da ima karijera Adrijena Silve, koji je proteklog meseca bio jedan od džokera selektora Fernanda Santosa, a sada će potpis sa londonskim Pevcima stići kao nagrada za veliki trud i rad proteklih godina u Sportingu. 

Dok je u petak popodne francuski L'Ekip prvi objavio da postoji jako interesovanje Totenhema, portugalski O Žogo danas tvrdi da su pregovori u poodmakloj fazi i da usmeni dogovor dve strane postoji. Tačnije, da još samo pojedini detalji dele Silvu od potpisa sa novim klubom. 

Tim Žorža Žezusa mogao bi da zaradi na transferu 22-godišnjeg univerzalca u srcu veznog reda oko 20.000.000 evra. Plus određene bonuse. Ali, to će sve zavisiti od toga kako će izgledati konačni dogovor, na papiru. Silva ima ugovor do juna 2020. godine, što znači da bi Sporting trebalo dobro da zaradi, a o finansijskim detaljima ugovora tek će biti priče. 

Interesantno, Totenhemu bi ovo mogla da bude druga kupovina iz Sportinga u poslednje dve godine. Pun pogodak Maurisio Poketino napravio je angažmanom Erika Dajera za samo 5.000.000 evra, pošto je danas engleski reprezentativac igrač od vitalnog značaja za londonski tim. A Adrijen Silva bi mogao da bude sledeći veliki posao, ali uz određene korekcije u veznom redu, zbog velike gužve. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar