РУС: ЦСКА једва ''пробио планину - у сумрак''!

Армејци против Урала до бодова у 94. минуту! Тим Доминика Динге није успео да одоли.

Фудбал 13.08.2016 | 17:30
РУС: ЦСКА једва ''пробио планину - у сумрак''!
Голови нису јача страна Московљанима, али ипак успевају да побеђују! ЦСКА наставља да се мучи у противничким шеснаестерцима савладавши тешком муком Урал у гостима голомГеоргија Миланова у четвртом минуту надокнаде – 0:1.

Гости из престонице су били непрепознатљиви током великог дела меча. У првом полувремену, Урал је био бољи тим. Екипа за коју је свих 90 минута одиграо бивши играч Војводине, талентовани Доминик Динга, држао је ствари под контролом, не дозволивши Армејцима да упуте ни један једини шут у гол у првих 45 минута.

Фрустрирајућа партија ЦСКА није била значајно боља ни у наставку. Леонид Слутски је извешвиАлана Џагоева и Зорана Тошића покушао да размрда свој тим, али се одлични Урал није дао. ЦСКА је стрпљиво кружио око шеснаестерца домаћих, а награда је стигла у дубокој надокнади времена.

После корнера са леве стране, настала је велика гужва у шеснаестерцу Урала, лопта се неколико пута одбијала да би дошла до бугарског интернационалца Георгија Миланова који лако успева да је смести у мрежу и реши шампиона мука.

После три одиграна кола, ЦСКА је постигао тек два гола, али то их није спречило да оствари две победе и један реми, па са седам бодова заузимају прво место после непотпуног кола. Урал је био на одличном путу да сачувају мрежу и на трећем мечу, али их је касно примљени погодак коштао вредног бода. Они остају на четири освојена бода.

У тиму ЦСКА, Зоран Тошић је одиграо 72 минута, али није имао запаженији учинак. Радован Панков је са друге стране преседео меч на клупи Урала.



ПРЕМИЈЕР ЛИГА – 3. КОЛО

Петак

Зенит – Ростов 3:2 (0:2)
/Ђулијано 50. пенал, Езатолахи 72. аутогол, Ђорђевић 85 - Полоз 8, 14/

Субота

Урал – ЦСКА 0:1 (0:0)
/Миланов 90+4/

17.00: Крила Совјетов – Краснодар

19.30: Рубин – Спартак

Недеља

14.30: Томск – Уфа

19.00: Анжи – Арсенал Тула

19.30: Терек – Локомотива

Понедељак

16.30: Орембург – Амкар

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар