RUS: CSKA jedva ''probio planinu - u sumrak''!

Armejci protiv Urala do bodova u 94. minutu! Tim Dominika Dinge nije uspeo da odoli.

Fudbal 13.08.2016 | 17:30
RUS: CSKA jedva ''probio planinu - u sumrak''!
Golovi nisu jača strana Moskovljanima, ali ipak uspevaju da pobeđuju! CSKA nastavlja da se muči u protivničkim šesnaestercima savladavši teškom mukom Ural u gostima golomGeorgija Milanova u četvrtom minutu nadoknade – 0:1.

Gosti iz prestonice su bili neprepoznatljivi tokom velikog dela meča. U prvom poluvremenu, Ural je bio bolji tim. Ekipa za koju je svih 90 minuta odigrao bivši igrač Vojvodine, talentovani Dominik Dinga, držao je stvari pod kontrolom, ne dozvolivši Armejcima da upute ni jedan jedini šut u gol u prvih 45 minuta.

Frustrirajuća partija CSKA nije bila značajno bolja ni u nastavku. Leonid Slutski je izvešviAlana Džagoeva i Zorana Tošića pokušao da razmrda svoj tim, ali se odlični Ural nije dao. CSKA je strpljivo kružio oko šesnaesterca domaćih, a nagrada je stigla u dubokoj nadoknadi vremena.

Posle kornera sa leve strane, nastala je velika gužva u šesnaestercu Urala, lopta se nekoliko puta odbijala da bi došla do bugarskog internacionalca Georgija Milanova koji lako uspeva da je smesti u mrežu i reši šampiona muka.

Posle tri odigrana kola, CSKA je postigao tek dva gola, ali to ih nije sprečilo da ostvari dve pobede i jedan remi, pa sa sedam bodova zauzimaju prvo mesto posle nepotpunog kola. Ural je bio na odličnom putu da sačuvaju mrežu i na trećem meču, ali ih je kasno primljeni pogodak koštao vrednog boda. Oni ostaju na četiri osvojena boda.

U timu CSKA, Zoran Tošić je odigrao 72 minuta, ali nije imao zapaženiji učinak. Radovan Pankov je sa druge strane presedeo meč na klupi Urala.



PREMIJER LIGA – 3. KOLO

Petak

Zenit – Rostov 3:2 (0:2)
/Đulijano 50. penal, Ezatolahi 72. autogol, Đorđević 85 - Poloz 8, 14/

Subota

Ural – CSKA 0:1 (0:0)
/Milanov 90+4/

17.00: Krila Sovjetov – Krasnodar

19.30: Rubin – Spartak

Nedelja

14.30: Tomsk – Ufa

19.00: Anži – Arsenal Tula

19.30: Terek – Lokomotiva

Ponedeljak

16.30: Oremburg – Amkar

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar