Бел: ''Нула'' Андерлехта на отварању кола!

Сент Трујденова тврђава одбила нападе Андерлехта! Краљевски клуб се мучио, домаћи задовољнији – 0:0.

Фудбал 13.08.2016 | 08:00
Бел: ''Нула'' Андерлехта на отварању кола!
Стопроцентан учинак Андерлехта није дуго трајао, Сент Трујден је одолео. Након два тријумфа у уводним колима белгијске Про лиге, Андерлехт није могао да ишчупа више од бода на гостовању Канаринцима.

Гости су били бољи у првом полувремену, али их је „пресекла“ повреда Фабриса Н’Сакалесредином тог периода. Андерлехт је пробао офанзивно да дође до бодова на Стајену са тројицом нападача, али су Николае Чипчију, Идриса Сила и Франк Ачеампонг пуцали ћорцима.

Сент Трујден је све лакше одолевао како је време пролазило, а ни улазак Лукаша Теодорчика није ништа донео ново у игри Андерлехта. Ипак, искључење Хорхеа Пулида у 84. минуту значило је још већу офанзиву Андерлехта. Тренер Рене Вајлер је покушао са увођењемМахмуда Хасана да стигну до касног поготка, али ни то није дало резултата, па је Сент Трујден задржао бод на свом терену.

Андерлехт после трећег кола има седам бодова, док Канаринци и даље не знају како је примити гол у свом дворишту. После победе од 1:0 над Локереном, ни Андерлехт није успео да затресе мрежу домаћих, па сада Сент Трујден има четири бода после три одиграна меча.

ПРО лига – 3. коло

Петак:

Сент Трујден – Андерлехт 0:0

Субота:

18.00: Шарлроа – Гент
20.00: Мехелен – Кортрајк
20.00: Вестерло – Еупен
20.30: Генк – Васлан-Беверен

Недеља:

14.30: Зулте Варегем – Стандард Лијеж
18.00: Клуб Бриж – Локерен
20.00: Остенде - Мускрон

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар