Bel: ''Nula'' Anderlehta na otvaranju kola!

Sent Trujdenova tvrđava odbila napade Anderlehta! Kraljevski klub se mučio, domaći zadovoljniji – 0:0.

Fudbal 13.08.2016 | 08:00
Bel: ''Nula'' Anderlehta na otvaranju kola!
Stoprocentan učinak Anderlehta nije dugo trajao, Sent Trujden je odoleo. Nakon dva trijumfa u uvodnim kolima belgijske Pro lige, Anderleht nije mogao da iščupa više od boda na gostovanju Kanarincima.

Gosti su bili bolji u prvom poluvremenu, ali ih je „presekla“ povreda Fabrisa N’Sakalesredinom tog perioda. Anderleht je probao ofanzivno da dođe do bodova na Stajenu sa trojicom napadača, ali su Nikolae Čipčiju, Idrisa Sila i Frank Ačeampong pucali ćorcima.

Sent Trujden je sve lakše odolevao kako je vreme prolazilo, a ni ulazak Lukaša Teodorčika nije ništa doneo novo u igri Anderlehta. Ipak, isključenje Horhea Pulida u 84. minutu značilo je još veću ofanzivu Anderlehta. Trener Rene Vajler je pokušao sa uvođenjemMahmuda Hasana da stignu do kasnog pogotka, ali ni to nije dalo rezultata, pa je Sent Trujden zadržao bod na svom terenu.

Anderleht posle trećeg kola ima sedam bodova, dok Kanarinci i dalje ne znaju kako je primiti gol u svom dvorištu. Posle pobede od 1:0 nad Lokerenom, ni Anderleht nije uspeo da zatrese mrežu domaćih, pa sada Sent Trujden ima četiri boda posle tri odigrana meča.

PRO liga – 3. kolo

Petak:

Sent Trujden – Anderleht 0:0

Subota:

18.00: Šarlroa – Gent
20.00: Mehelen – Kortrajk
20.00: Vesterlo – Eupen
20.30: Genk – Vaslan-Beveren

Nedelja:

14.30: Zulte Varegem – Standard Lijež
18.00: Klub Briž – Lokeren
20.00: Ostende - Muskron

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar