Једина суперзвијезда на тржишту - Хамес Родригез на продају!

Само најбоље је довољно за Реал!

Фудбал 17.08.2016 | 09:30
Једина суперзвијезда на тржишту - Хамес Родригез на продају!
Тешко је рећи колико је довољно за играча од 75.000.000 евра. Превише би било рећи да јеХамес Родригез подбацио, у првој сезони на стадиону "Сантијаго Бернабеу" уписао је одличних 13 лигашких голова и 13 асистенција, у другој је дао седам, наместио још осам, све време се борећи са ситним повредама... Откако је на место тренера дошао Зинедин Зидан и са тактичким захтевима новог шефа. И чини се да је после вишемесечних спекулација иЗидан схватио да њих двојица једноставно нису један за другог.

Мадридски Ас преноси да је Реал преломио после победе у борби за европски Суперкуп са Севиљом и одлучио да прода 25-годишњег везисту.

Такав закључак Ас доноси на основу неколико детаља. Под број један, на утакмици у Трондхајму у везном реду су од старта играли Матео Ковачић, Иско и Марко Асенсио,Хамес је шансу добио тек у 72. минуту. Истина, Зидан је рекао да су играли најспремнији, те да је зато и Лука Модрић био међу резервама.

Међутим, баш ту лежи и део одговора на питање зашто ће Колумбијац на трансфер листу.Родригез, наиме, није желео ни за дан да скрати одмор уочи доласка на припреме. Тачно 33 дана је одмарао. Ковачић се пак превремено вратио, иако је са Хрватском учествовао на Европско првенству. Баш са жељом да убеди Зидана да заслужује шансу. Са друге стране, Родригез је одбио и клупски захтев да се подвргне операције рамена. Изабрао је традиционалне методе терапије, а потом челнике Краљевског клуба непријатно изненадио када су на интернету освануле његове фотографије како игра одбојку на плажи.

И све то иако је прошле сезоне играо смао 39,8 одсто минута за Реал.

Хамес упорно понавља да жели да остане и покаже да је вредан Реаловог дреса. Ни управа клуба није баш за продају, јер јој Родригез маркетиншки много значи за тржиште Јужне Америке. Али Зидан је тај кога треба убедити, а Хамесу за сада не иде добро. Истина, против Севиље није био лош. Није баш био ни онај играч из прве сезоне у Мадриду, али је са неколико потеза подсетио колико зна. Међутим, када је Дани Карвајал у финишу меча постигао гол за победу Карвахал није славио са остатком екипе. Леђима окренут од славља мирно је корачао ка центру... После меча је само поновио да сигурно остаје.Зидан није био тако сигуран.

"Он је фудбалер Реала, али имамо велик играчки кадар. Видећемо шта ће се десити", коментарисао је легендарни фудбалер.

Медији на Пиринејима тврде да је Реал први пут откако је Хамес стигао поручио заинтересованим купцима да је спреман да саслуша понуде. Мало је таквих играча који су доступни овог лета. Додуше, доступни само за највеће. Најбогатије.

Чека се Пари Сен Жермен.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар