Jedina superzvijezda na tržištu - Hames Rodrigez na prodaju!

Samo najbolje je dovoljno za Real!

Fudbal 17.08.2016 | 09:30
Jedina superzvijezda na tržištu - Hames Rodrigez na prodaju!
Teško je reći koliko je dovoljno za igrača od 75.000.000 evra. Previše bi bilo reći da jeHames Rodrigez podbacio, u prvoj sezoni na stadionu "Santijago Bernabeu" upisao je odličnih 13 ligaških golova i 13 asistencija, u drugoj je dao sedam, namestio još osam, sve vreme se boreći sa sitnim povredama... Otkako je na mesto trenera došao Zinedin Zidan i sa taktičkim zahtevima novog šefa. I čini se da je posle višemesečnih spekulacija iZidan shvatio da njih dvojica jednostavno nisu jedan za drugog.

Madridski As prenosi da je Real prelomio posle pobede u borbi za evropski Superkup sa Seviljom i odlučio da proda 25-godišnjeg vezistu.

Takav zaključak As donosi na osnovu nekoliko detalja. Pod broj jedan, na utakmici u Trondhajmu u veznom redu su od starta igrali Mateo Kovačić, Isko i Marko Asensio,Hames je šansu dobio tek u 72. minutu. Istina, Zidan je rekao da su igrali najspremniji, te da je zato i Luka Modrić bio među rezervama.

Međutim, baš tu leži i deo odgovora na pitanje zašto će Kolumbijac na transfer listu.Rodrigez, naime, nije želeo ni za dan da skrati odmor uoči dolaska na pripreme. Tačno 33 dana je odmarao. Kovačić se pak prevremeno vratio, iako je sa Hrvatskom učestvovao na Evropsko prvenstvu. Baš sa željom da ubedi Zidana da zaslužuje šansu. Sa druge strane, Rodrigez je odbio i klupski zahtev da se podvrgne operacije ramena. Izabrao je tradicionalne metode terapije, a potom čelnike Kraljevskog kluba neprijatno iznenadio kada su na internetu osvanule njegove fotografije kako igra odbojku na plaži.

I sve to iako je prošle sezone igrao smao 39,8 odsto minuta za Real.

Hames uporno ponavlja da želi da ostane i pokaže da je vredan Realovog dresa. Ni uprava kluba nije baš za prodaju, jer joj Rodrigez marketinški mnogo znači za tržište Južne Amerike. Ali Zidan je taj koga treba ubediti, a Hamesu za sada ne ide dobro. Istina, protiv Sevilje nije bio loš. Nije baš bio ni onaj igrač iz prve sezone u Madridu, ali je sa nekoliko poteza podsetio koliko zna. Međutim, kada je Dani Karvajal u finišu meča postigao gol za pobedu Karvahal nije slavio sa ostatkom ekipe. Leđima okrenut od slavlja mirno je koračao ka centru... Posle meča je samo ponovio da sigurno ostaje.Zidan nije bio tako siguran.

"On je fudbaler Reala, ali imamo velik igrački kadar. Videćemo šta će se desiti", komentarisao je legendarni fudbaler.

Mediji na Pirinejima tvrde da je Real prvi put otkako je Hames stigao poručio zainteresovanim kupcima da je spreman da sasluša ponude. Malo je takvih igrača koji su dostupni ovog leta. Doduše, dostupni samo za najveće. Najbogatije.

Čeka se Pari Sen Žermen.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar