ОИ: Одузмите му медаљу - пребије га ко стигне!

Белгијски џудиста Дир ван Тикелт, освајач бронзане олимпијске медаље у Рио де Жанеиру, не престаје да се бламира. Сазнало се како је добио "шљиву" на оку!

Остали спортови 20.08.2016 | 18:15
ОИ: Одузмите му медаљу - пребије га ко стигне!
Белгијски џудиста Дирк ван Тикелт држи пажњу медија у Рио де Жанеиру, али не зато што је освојио бронзану медаљу у својој дисцплини.

Већ смо вас известили о томе да је пар сати након што је освојио медаљу, славио успех са колегама и сарадницима из тима на Копакабани, када је лопов украо мобилни телефон, па џудста кренуо да трчи за њим. Према првој верзији, док је трчао "однекуд се појавило неко треће лице које га је ударило песницом у лице", па отуд "шљива" на његовом оку.

Али, ево разумнијег објашњења.

Према писању медија из Рија, 32-годишњи Ван Кикелт је у јурцању за лоповом улетео у један хотел, верујући да се крије у њему. Белгијанац је трчао за женом, која је украла телефон на Копакабани, и мислио је да је она успела да уђе у хотел и тамо нађе склониште.

"Жена је пробала да уђе у хотел, али су наша врата била закључана. Овај спортиста је погрешно помислио да је она успела да уђе у зграду и онда је развалио врата хотела. Утрчао је у лоби и почео да се дере на нас, да нас оптужује... Тражио је од рецепционера да му да број собе те жене, јер је мислио да је она одсела овде. Наравно да то није било тачно. Белгијанац се толико осећао на алкохол да је засмрдео цео лоби. Био је прилично агресиван. Мој колега је пробао да га уразуми, али све је прерасло у тучу. Разменили су неколико удараца, а наш рецепционер иначе тренира ђиуђицу и био је јачи", испричао је неименовани члан особља хотела за "Дејли мејл".

Белгијски олимпијски комитет пробао је да некако ублажи ствар првобитно саопштавајући да је Ван Тикелта ударило нека трећа особа док је јурцао за лоповом.

Али, очигледно је да је то била лаж.

Ван Тикелт се наредног дана појавио пред медијима са "плавом шминком" око ока.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар