OI: Oduzmite mu medalju - prebije ga ko stigne!

Belgijski džudista Dir van Tikelt, osvajač bronzane olimpijske medalje u Rio de Žaneiru, ne prestaje da se blamira. Saznalo se kako je dobio "šljivu" na oku!

Ostali sportovi 20.08.2016 | 18:15
OI: Oduzmite mu medalju - prebije ga ko stigne!
Belgijski džudista Dirk van Tikelt drži pažnju medija u Rio de Žaneiru, ali ne zato što je osvojio bronzanu medalju u svojoj discplini.

Već smo vas izvestili o tome da je par sati nakon što je osvojio medalju, slavio uspeh sa kolegama i saradnicima iz tima na Kopakabani, kada je lopov ukrao mobilni telefon, pa džudsta krenuo da trči za njim. Prema prvoj verziji, dok je trčao "odnekud se pojavilo neko treće lice koje ga je udarilo pesnicom u lice", pa otud "šljiva" na njegovom oku.

Ali, evo razumnijeg objašnjenja.

Prema pisanju medija iz Rija, 32-godišnji Van Kikelt je u jurcanju za lopovom uleteo u jedan hotel, verujući da se krije u njemu. Belgijanac je trčao za ženom, koja je ukrala telefon na Kopakabani, i mislio je da je ona uspela da uđe u hotel i tamo nađe sklonište.

"Žena je probala da uđe u hotel, ali su naša vrata bila zaključana. Ovaj sportista je pogrešno pomislio da je ona uspela da uđe u zgradu i onda je razvalio vrata hotela. Utrčao je u lobi i počeo da se dere na nas, da nas optužuje... Tražio je od recepcionera da mu da broj sobe te žene, jer je mislio da je ona odsela ovde. Naravno da to nije bilo tačno. Belgijanac se toliko osećao na alkohol da je zasmrdeo ceo lobi. Bio je prilično agresivan. Moj kolega je probao da ga urazumi, ali sve je preraslo u tuču. Razmenili su nekoliko udaraca, a naš recepcioner inače trenira điuđicu i bio je jači", ispričao je neimenovani član osoblja hotela za "Dejli mejl".

Belgijski olimpijski komitet probao je da nekako ublaži stvar prvobitno saopštavajući da je Van Tikelta udarilo neka treća osoba dok je jurcao za lopovom.

Ali, očigledno je da je to bila laž.

Van Tikelt se narednog dana pojavio pred medijima sa "plavom šminkom" oko oka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar