Моја веза - моја ствар!

Фолк дива ужаснута чињеницом да је свака њена веза била тема трачева.

Занимљивости 12.08.2016 | 12:17
Моја веза - моја ствар!
Светлана Ражнатовић Цеца искрено је за домаћу штампу говорила о мушкарцима, завођењу и будном оку јавности.

"Кад је жена сама, повезују је са сваким. Постоје и жене и мушкарци који су у браку, за које се зна да имају љубавнике и љубавнице, али поштују институцију брака, па се то некад и прећути ако нема чврстих доказа. А слободној жени 'прилепљују' сваког мушкарца који стане поред ње. То је стварно ужас. У почетку ме је погађало, али време покаже шта је истина. Спајали су ме са мушким пријатељима, са којима сам наставила да се дружим, али треба преживети тај први удар јавности. Једноставно, немате куд", рекла је она за "Глорију".

"Варница која се појави између двоје нема, барем по мени, уопште везе са физхичким изгледаом, него искључиво са хемијом између двоје. Код мене још није прорадила, али нећу да се заричем, јер кад год сам то урадила, баш те ствари су ми се дешавале и демантовале ме на најочигледнији начин. Црне, или зелене очи, плочице на стомаку, то је већ ствар укуса", рекла је она.

"Да би вам неко пришао, морате бити доступни, а ја то нисам. Деца и пријатељи ме критикују што сам се завукла у кућу. Али то је мој свет, нисам заинтересована за ноћне изласке, највише уживам са пријатељима у мирној, интимној атмосфери уз неку фину храну".

Удовица је већ 17 година, од убиства Жељка Ражнатовића Аркана, али неће одустати од љубави.

"За све то време никада нисам ни са ким почела заједнички живот, али не значи да нисам била у вези. Жива сам, здрава и слободна жена, имам право на то, али не желим да се тиме људи баве. То је само моје", рекла је највећа балканска звезда.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

.

12.08.2016 17:59

Јако пице, истице јој рок трајања па се ку.ци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао

12.08.2016 22:35

Јао нафуравања,...цуј дива! Полусвијет

ОДГОВОРИТЕ