Moja veza - moja stvar!

Folk diva užasnuta činjenicom da je svaka njena veza bila tema tračeva.

Zanimljivosti 12.08.2016 | 12:17
Moja veza - moja stvar!
Svetlana Ražnatović Ceca iskreno je za domaću štampu govorila o muškarcima, zavođenju i budnom oku javnosti.

"Kad je žena sama, povezuju je sa svakim. Postoje i žene i muškarci koji su u braku, za koje se zna da imaju ljubavnike i ljubavnice, ali poštuju instituciju braka, pa se to nekad i prećuti ako nema čvrstih dokaza. A slobodnoj ženi 'prilepljuju' svakog muškarca koji stane pored nje. To je stvarno užas. U početku me je pogađalo, ali vreme pokaže šta je istina. Spajali su me sa muškim prijateljima, sa kojima sam nastavila da se družim, ali treba preživeti taj prvi udar javnosti. Jednostavno, nemate kud", rekla je ona za "Gloriju".

"Varnica koja se pojavi između dvoje nema, barem po meni, uopšte veze sa fizhičkim izgledaom, nego isključivo sa hemijom između dvoje. Kod mene još nije proradila, ali neću da se zaričem, jer kad god sam to uradila, baš te stvari su mi se dešavale i demantovale me na najočigledniji način. Crne, ili zelene oči, pločice na stomaku, to je već stvar ukusa", rekla je ona.

"Da bi vam neko prišao, morate biti dostupni, a ja to nisam. Deca i prijatelji me kritikuju što sam se zavukla u kuću. Ali to je moj svet, nisam zainteresovana za noćne izlaske, najviše uživam sa prijateljima u mirnoj, intimnoj atmosferi uz neku finu hranu".

Udovica je već 17 godina, od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, ali neće odustati od ljubavi.

"Za sve to vreme nikada nisam ni sa kim počela zajednički život, ali ne znači da nisam bila u vezi. Živa sam, zdrava i slobodna žena, imam pravo na to, ali ne želim da se time ljudi bave. To je samo moje", rekla je najveća balkanska zvezda.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

.

12.08.2016 17:59

Jako pice, istice joj rok trajanja pa se ku.ci.

ODGOVORITE
Name

jao

12.08.2016 22:35

Jao nafuravanja,...cuj diva! Polusvijet

ODGOVORITE