Ти глумиш мајмуна; Ти си неуротична спикерка

Одбор Скупштине Србије за спољне послове изабрао је данас Жарка Обрадовића из Социјалистичке партије Србије за председника, али је седницу обележила свађа између посланице Српске напредне странке Марије Обрадовић и посланице Српске радикалне странке Наташе Јовановић.

Србија 12.08.2016 | 22:42
Ти глумиш мајмуна; Ти си неуротична спикерка
Свађа је избила током говора Наташе Јовановић која се жалила да радикали нису консултовани о кандидату за председника Одбора.

У једном моменту реаговала је Марија Обрадовић рекавши посланици СРС: „Ви сте овде позвани да глумите мајмуна“, а Јовановић јој је на то одговорила да је „неуротична“ и да је „доскорашња спикерка“.Обрадовић јој је на то одговорила да не види шта је проблем у томе што је била спикер и да је она направила краљевачку телевизију.Свађу је прекинуо најстарији посланик Милорад Мијатовић који је председавао седницом, а потом је уследило гласање.Жарко Обрадовић је изабран за председника Одбора за спољне послове, а Александра Ђуровић из Српске напредне странке за заменика председника.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Старе

13.08.2016 00:19

Јебацице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхватљиво

13.08.2016 08:02

Вријеђају се нове политичарке готово због ничега

ОДГОВОРИТЕ
Name

(не) култура

14.08.2016 11:00

Ако си цлан Богом дате,одредјене партије, онда умисљас да си демократа,и узимас себи за право да вредјас неистомисљенике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

16.08.2016 20:16

Неко је овде промасио професију и седи на погресној столици,али Натаса Јовановиц сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ