Ti glumiš majmuna; Ti si neurotična spikerka

Odbor Skupštine Srbije za spoljne poslove izabrao je danas Žarka Obradovića iz Socijalističke partije Srbije za predsednika, ali je sednicu obeležila svađa između poslanice Srpske napredne stranke Marije Obradović i poslanice Srpske radikalne stranke Nataše Jovanović.

Srbija 12.08.2016 | 22:42
Ti glumiš majmuna; Ti si neurotična spikerka
Svađa je izbila tokom govora Nataše Jovanović koja se žalila da radikali nisu konsultovani o kandidatu za predsednika Odbora.

U jednom momentu reagovala je Marija Obradović rekavši poslanici SRS: „Vi ste ovde pozvani da glumite majmuna“, a Jovanović joj je na to odgovorila da je „neurotična“ i da je „doskorašnja spikerka“.Obradović joj je na to odgovorila da ne vidi šta je problem u tome što je bila spiker i da je ona napravila kraljevačku televiziju.Svađu je prekinuo najstariji poslanik Milorad Mijatović koji je predsedavao sednicom, a potom je usledilo glasanje.Žarko Obradović je izabran za predsednika Odbora za spoljne poslove, a Aleksandra Đurović iz Srpske napredne stranke za zamenika predsednika.

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Stare

13.08.2016 00:19

Jebacice

ODGOVORITE
Name

Neshvatljivo

13.08.2016 08:02

Vrijeđaju se nove političarke gotovo zbog ničega

ODGOVORITE
Name

(ne) kultura

14.08.2016 11:00

Ako si clan Bogom date,odredjene partije, onda umisljas da si demokrata,i uzimas sebi za pravo da vredjas neistomisljenike.

ODGOVORITE
Name

Raso

16.08.2016 20:16

Neko je ovde promasio profesiju i sedi na pogresnoj stolici,ali Natasa Jovanovic sigurno ne.

ODGOVORITE