Тако то ради Јувентус...!

Не желите да нам продате играча? Добро, онда ћемо га узети бесплатно! Нема шале с торинском Старом дамом.

Фудбал 21.08.2016 | 14:30
Тако то ради Јувентус...!
Стара дама је главна прича овог прелазног рока. Довели су Гонзала Игуаина, продали Пола Погбу, а осигурали су још неколико одличних појачања, па се практично од почетка пијаце највише пише о њима, а како ствари стоје, тако ће бити и до завршнице прелазног рока.

Јувентус ће сигурно довести још једно појачање, а можда и више њих. Оно што је сигурно јесте да желе да појачају везни ред, а све су гласније приче да би у Торино требало да дођеНемања Матић.

Није српски интернационалац био прва жеља Јувентуса, али су проценили да ће овог лета довести њега, а већ следећег кренути по прву мету, Аксела Витсела. Белгијски репрезентативац се из прелазног рока у прелазни рок појављује у разним спекулацијама, али је још увек члан Зенита. Ипак, неће то бити још дуго, највише годину дана јер му тада истиче уговор што Јувентус жели да искористи.

Наиме, Јувентус је пре неколико дана послао понуду Зениту вриједну 15.000.000 милиона евра што су Руси одбили желећи већи износ. Затим су је и повећали за још 3.000.000 европских новчаница. Питање да је ли ће и то да задовољи прохтеве руског клуба.

Међутим, из Јувентуса су одбацили све даље преговоре рекавши како је то понуда 'узми или остави'. Зенит се тада окренуо другима, између осталих оној која је дошла из Евертона, а дупло је већа од Јувентусове, али су наишли су на велики проблем – Витсел жели само у редове италијанског шампиона.

Белгијанац се тренутно налази у повољној ситуацији – пошто му уговор истиче за 12 месеци, онда је ово последња прилика Зениту да се наплати. Већ на зиму он може да преговара са било којим клубом без знања Руса, па следећег лета бесплатно оде из те земље.

Италијански медији јављају да је он добио чврсте гаранције од Јувентуса да ће га следећег лета потписати без обзира на евентуалне санкције Зенита, па је Витсел почео са притиском према Русима. Тражи од њих да прихвате Јувентусову одштете јер не жели у неки други клуб. Одговора из Зенита још нема, али је свима јасно да ову битку не могу да добију.

А Јуве? Они знају шта раде – добће Витсела или 'испод цене' или потпуно бесплатно. Потпуно свеједно!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар