Конте убиједио Матића: Јувентус је добио НЕ!

Италијан и функционери Челсија наговорили Србина да остане у клубу.

Фудбал 12.08.2016 | 10:30
Конте убиједио Матића: Јувентус је добио НЕ!
Јувентус је "нападао" од јануара, протеклих недеља и потпуно отворено, али је добио одричан одговор.

Шампион Италије видео је српског везисту Немању Матића као прву замену продатом Полу Погби, за његово довођење уложио велики труд, па чуо "НЕ".

"Антонио Конте разговарао је у среду са Матићем. Рекао му је да се одупре 'атаку' Јувентуса и да остане у Челсију", написао је "Дејли мејл".

Матић је био жеља Торинеза од зимус, када је постало потпуно јасно да неће моћи да задржи Пола Погбу. Док се нагађало да ли ће Француз у Реал или Јунајтед, Италијани су размишљали унапред и контактирали нашег интернационалца.

Међутим, он ће по свему судећи остати у Лондону.

Иако је крајем прошле сезоне било наговештавано да ће Матић заједно са Мурињом отићи у Јунајтед, на столу је остала само одбијена Јувентусова понуда.

"Јуве је преко својих представника послао заиста богату понуду и 28-годишњи везиста био је заинтересован да оде у Торино. Међутим, газда Челсија Роман Абрамович подржао је Контеа у намери да задржи Матића", пише исти лист.

Да ће Србин сигурно остати у Лондону наговестио је добро обавештени италијански новинар Ђанлука Ди Марцио.

"Конте је убедио Матића да остане. Није саопштено шта је на састанку речено или обећано, али исход је позитиван и у сагласју са недавним изјавама фудбалера и менаџера, који су хвалили један другог. Без обзира на то да ли ће у средини терена играти двојица или тројица играча, на Србина ће се рачунати, као и на његов покушај да се врати у форму од пре пар сезона", објашњено је.

Подсетимо, Конте је на Матићевој позицији довео Француза Нголо Кантеа, али је на једној од припремних утакмица покушао и да их упари, што је прошло веома добро.

По свему судећи, Италијан је прешао са речи на дела и заиста уверио Немању да је добро да остане у клубу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар