Роналдо дупло бржи од предвиђања!

Португалац одрадио тренинг тачно месец дана после повреде у финалу Европског првенства, иако му је прогнозирана дужа пауза.

Фудбал 11.08.2016 | 08:30
Роналдо дупло бржи од предвиђања!
Тачно месец дана прошло је од повреде Кристијана Роналда у финалу Европског првенства, због које му је предвиђено око осам недеља паузе.

Португалац се, међутим, нашао на терену дупло брже!

У раној фази утакмице са Француском, 10. јула у Паризу, ас Реал Мадрида морао је да напусти терен због повреде колена, после старта Пајеа, али је још једном показао да има фантастичне физичке предиспозиције.

После равно месец дана (31 дан), Роналдо је одрадио први тренинг у сезони 2016/17. Вежбао је заједно са саиграчем из националног тима, Пепеом, Геретом Бејлом, Тонијем Кросом и младим Норвежанином Мартином Одегардом, док су остали првотимци Реал Мадрида одмарали после утакмице Суперкупа Европе, у којој су у уторак увече у Трондхајму савладали Севиљу 3:2 после продужетака.

Мадриђани ће у првом колу Примере, 21. августа, играти против Реал Сосиједада у гостима. Видећемо да ли ће Роналдо бити спреман за ту утакмицу, али свакако би га требало очекивати на терену недељу дана касније, у другом колу, против Селте на Сантјаго Бернабеу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар