Ronaldo duplo brži od predviđanja!

Portugalac odradio trening tačno mesec dana posle povrede u finalu Evropskog prvenstva, iako mu je prognozirana duža pauza.

Fudbal 11.08.2016 | 08:30
Ronaldo duplo brži od predviđanja!
Tačno mesec dana prošlo je od povrede Kristijana Ronalda u finalu Evropskog prvenstva, zbog koje mu je predviđeno oko osam nedelja pauze.

Portugalac se, međutim, našao na terenu duplo brže!

U ranoj fazi utakmice sa Francuskom, 10. jula u Parizu, as Real Madrida morao je da napusti teren zbog povrede kolena, posle starta Pajea, ali je još jednom pokazao da ima fantastične fizičke predispozicije.

Posle ravno mesec dana (31 dan), Ronaldo je odradio prvi trening u sezoni 2016/17. Vežbao je zajedno sa saigračem iz nacionalnog tima, Pepeom, Geretom Bejlom, Tonijem Krosom i mladim Norvežaninom Martinom Odegardom, dok su ostali prvotimci Real Madrida odmarali posle utakmice Superkupa Evrope, u kojoj su u utorak uveče u Trondhajmu savladali Sevilju 3:2 posle produžetaka.

Madriđani će u prvom kolu Primere, 21. avgusta, igrati protiv Real Sosijedada u gostima. Videćemo da li će Ronaldo biti spreman za tu utakmicu, ali svakako bi ga trebalo očekivati na terenu nedelju dana kasnije, u drugom kolu, protiv Selte na Santjago Bernabeu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar