Да ли је ово најсрећнији човјек на свијету?

Шест дана након што је муњевитом реакцијом посаде „Емирата“ спасен из авиона који се запалио приликом слетања у Дубаи, Индијац Мухамед Башир Абдул Кадар освојио је милион долара на лутрији.

Свијет 10.08.2016 | 22:00
Да ли је ово најсрећнији човјек на свијету?
Кадар се налазио међу 300 путника и чланова посаде који су летом ЕК521 стигли из Тируванантапурама у Индији у Дубаи. Минут пре него што се боинг 777 претворио у пламену лопту, Индијац је евакуисан на писту преко тобогана.

Тада је славио што је остао жив после удара летелице у писту, а мање од недељу дана касније добио је још један разлог за славље, много лепши – тикет који је купио пре поласка на одмор са породицом у јужну индијску државу Керала био је добитни!

Како наводи Галф њуз, овај 62-годишњи продавац аутомобила у једном салону у Дубаију освојио је награду у вредности од милион долара.

Кадаров тикет са бројем 0845 извучен је у игри „Миленијумски милионер“ Дубаи дјути фрија.

„Радим у Дубаију 37 година и одувек сам се осећао као код куће. Живим једноставним животом и сада, када је време да одем у пензију, имам осећај да ми је Бог подарио још један живот да проживим после ове авионске несреће“, изјавио је Кадар за Галф њуз.

Своје бекство из авиона описује као чудо.

„Знао сам да ме је Бог спасао из неког посебног разлога. Мислим да је то највероватније овај.“

(Дејли мејл)

Коментари / 0

Оставите коментар