Da li je ovo najsrećniji čovjek na svijetu?

Šest dana nakon što je munjevitom reakcijom posade „Emirata“ spasen iz aviona koji se zapalio prilikom sletanja u Dubai, Indijac Muhamed Bašir Abdul Kadar osvojio je milion dolara na lutriji.

Svijet 10.08.2016 | 22:00
Da li je ovo najsrećniji čovjek na svijetu?
Kadar se nalazio među 300 putnika i članova posade koji su letom EK521 stigli iz Tiruvanantapurama u Indiji u Dubai. Minut pre nego što se boing 777 pretvorio u plamenu loptu, Indijac je evakuisan na pistu preko tobogana.

Tada je slavio što je ostao živ posle udara letelice u pistu, a manje od nedelju dana kasnije dobio je još jedan razlog za slavlje, mnogo lepši – tiket koji je kupio pre polaska na odmor sa porodicom u južnu indijsku državu Kerala bio je dobitni!

Kako navodi Galf njuz, ovaj 62-godišnji prodavac automobila u jednom salonu u Dubaiju osvojio je nagradu u vrednosti od milion dolara.

Kadarov tiket sa brojem 0845 izvučen je u igri „Milenijumski milioner“ Dubai djuti frija.

„Radim u Dubaiju 37 godina i oduvek sam se osećao kao kod kuće. Živim jednostavnim životom i sada, kada je vreme da odem u penziju, imam osećaj da mi je Bog podario još jedan život da proživim posle ove avionske nesreće“, izjavio je Kadar za Galf njuz.

Svoje bekstvo iz aviona opisuje kao čudo.

„Znao sam da me je Bog spasao iz nekog posebnog razloga. Mislim da je to najverovatnije ovaj.“

(Dejli mejl)

Komentari / 0

Ostavite komentar